Waar is de goedkoopste plaats om Samsung’s Galaxy S5 krijgen in het Verenigd Koninkrijk?

Samsung misschien niet de wereld hebben geschommeld met de specificaties van de Galaxy S5, maar zijn nieuwe vlaggenschip is nog steeds waarschijnlijk gaan om een ​​enorme verkoper wanneer het later komt deze week.

Vodafone

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

De S5 met zijn geperforeerde plastic backplate, draait op Android 4.4 KitKat, en beschikt over een 5,1-inch high-definition scherm met 1080p, een Snapdragon 800 2,5 GHz quad-core processor, en een 16-megapixel camera.

De lancering kon niet, kom snel genoeg voor Samsung, die in dienst zijn eigen vingerafdruk scantechnologie in de S5 terug te winnen wat grondgebied Apple heeft opgedaan met zijn TouchID uitgeruste iPhone 5S uitgebracht in september vorig jaar.

Het apparaat is officieel uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk op 11 april – dus wie heeft het beste plan?

Vodafone heeft de exclusieve rechten om de gouden versie van de Galaxy S5 verkopen – die verkrijgbaar in blauw, wit en zwart is ook – in het Verenigd Koninkrijk.

Vodafone heeft aparte 3G en 4G de prijsstelling voor de Galaxy S5, maar aangezien het apparaat is LTE-compatibel is, zullen we een kijkje nemen op 4G-prijsstelling te nemen. Op Vodafone, het laagste maandelijkse vergoeding op een twee-jarenplan is £ 42 als de klant handelt in een andere Galaxy-apparaat. Er is geen upfront kosten voor het apparaat in dat geval, en het plan wordt geleverd met 3 GB aan data per maand, samen met zes maanden ofwel Spotify of Sky Sports.

Zonder de handel in het goedkoopste aanbod op Vodafone voor de S5 is £ 47 per maand met een £ 19 upfront kosten, die ook met zich meebrengt 3GB van gegevens elke maand en een abonnement van zes maanden met Spotify of Sky Sports.

De Galaxy S5 met Vodafone kost ongeveer hetzelfde als de 16GB iPhone 5S op een contract van twee jaar – hoewel de iPhone komt niet met uitbreidbare opslag opties, natuurlijk. De 16GB iPhone 5S kost £ 47 per maand zonder upfront betaling en omvat een 3GB maandelijkse gegevens uitkering. De iPhone 5S 32GB model op een 3GB per maand uitkering kost £ 47 per maand met een upfront betaling van £ 179.

EE is de verkoop van het zwart, wit en blauw Galaxy S5 op 24-maands 4G plannen en is het bevorderen van de 4GB uitkering als de optimale pakket voor het apparaat.

Het biedt geen 3GB plan om direct vergelijken met Vodafone. Echter, de 4GB plan voor de Galaxy S5 kost £ 37,99 per maand met een upfront betaling van £ 59,99, terwijl een 2GB plannen kost £ 37,99 met een upfront betaling van £ 49,99.

EE biedt ook een 5GB vergoeding voor £ 49,99 per maand met een £ 9.99 upfront betaling.

Drie voorraden ook de drie kleuren, zonder het goud optie op 4G-ready plannen vanaf £ 38 per maand, waarbij een £ 29 upfront prijskaartje dragen. De vervoerder is het aanbieden van de S5 tegen die prijs voor zijn ‘all-you-can-eat’ data-abonnementen, die 600 minuten van gesprekken, of als alternatief een 2GB data uitkering met onbeperkt bellen per maand omvatten.

O2 is alleen de verkoop van de zwarte Galaxy S5 en is het aanbieden van het apparaat vanaf £ 38 per maand voor een 4G-klaar plan met een 2GB toelage, die een upfront betaling van £ 69,99 draagt. Zijn 5GB plan met geen upfront betaling kost £ 48 per maand.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Samsung onthult Galaxy S5: Vingerafdruklezer, hartslag sensor, 16-megapixel camera, Hands-on met de Samsung Galaxy S5 (foto’s), Qualcomm is een grote winnaar in de Samsung Galaxy S5

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

EE

Drie

O2

de Galaxy S5