Video: Eerste blik op Cisco Cius tablet en AppHQ platform

Een jaar nadat het voor het eerst werd geïntroduceerd, heeft Cisco Systems weer hameren op haar Cisco Cius tablet voor een kijkje samen met een gloednieuwe platform voor de implementatie en het kopen van mobiele apps genoemd AppHQ.

Cisco debuteert AppHQ, app platform voor Cius enterprise tablets, HP, Cisco: Het invoeren van een nieuw tijdperk in cloud computing

Hoewel het op het eerste gezicht en zelfs op papier deze tablet doet denken aan de niet-zo-populaire BlackBerry PlayBook, de Cisco Cius tablet eigenlijk functioneert heel anders. (Om te beginnen is er een native e-mail app die IMAP, POP, Exchange en ondersteunt voor het uitvoeren van zowel persoonlijke als zakelijke accounts.)

Het is ook een beetje dikker dan de PlayBook, en zeker dikker dan de nieuwste Apple iPad 2 en de Samsung Galaxy Tab collectie. Echter, het past perfect in plaats van de telefoon docking station zijn bedoeld voor als de Cius is gebouwd voor teleconferencing en andere werkzaamheden samenwerking doeleinden.

De ICB’s heeft ook een paar voorzieningen die de iPad hard ontbreekt, met inbegrip van een micro SD-kaartslot en HDMI-connectiviteit die kunnen worden gebruikt om de Cius te zetten in een virtuele desktop naar de dichtstbijzijnde geschikte monitor. Tuurlijk, beide van deze dingen kunnen naar de iPad worden toegevoegd met aansluitkabels dat Apple dit jaar heeft uitgebracht, maar het is veel gemakkelijker voor de gebruiker alleen maar om deze functies geïntegreerd vanaf het begin hebben.

Hoewel het lijkt op een gewone Froyo tablet op keer, zijn er een aantal unieke verschillen die Cisco heeft geïmplementeerd – namelijk AppHQ. De app platform plaatsen veel meer controle in de handen van de ontwikkelaars dan andere tablets hebben tot nu toe. IT-beheerders kunnen ervoor kiezen om volledig assortiment, open toegang te laten aan de Android Market of de apps beschikbaar voor de aankoop en het downloaden van de Cius wat ze willen beperken.

Bekijk de video hieronder voor een snelle blik op de algemene gebruikersinterface (ingebed op de top van Android 2.2) als AppHQ

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare