UXC pakt bestuurskamer met nieuwe consultants

Diversified lokale technologische oplossingen groep; UXC zal een nieuwe management consulting groep te vormen als het probeert, aan te pakken high-end strategische IT-kwesties.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

UXC heeft momenteel een reeks van dochterondernemingen leveren van IT, de diensten een beetje verderop in de waardeketen, zoals systemen, integratie en applicatie-ontwikkeling .. Bijvoorbeeld het, eigenaar van Red Rock en zuurstof, die respectievelijk zijn belangrijke leveranciers, van de technologie en diensten op basis Oracle en SAP.

De nieuwe groep, UXC Management Consulting, “zal zich richten op, strategische en business integratie vraagstukken voor blue chip en de bovenste, mid-market klanten”, aldus een verklaring uitgegeven door de vennootschap aan de; Australian Stock Exchange vanochtend.

De nieuwe groep zal worden gebaseerd in Sydney en wordt geleid door de voormalige KPMG; executives. UXC is van plan om de groep te groeien van 5-7 personen tot 15-20, tegen het einde van 2007.

De prille adviesbureau heeft vormde ook “een exclusieve, alliantie” met Consulting Elements, dat UXC gezegd is een groep, bestaande uit voormalige managers van Bearing Point en Cap Gemini.

kansen en winnende projecten voor UXC om dan te voldoen door middel;; De deal zal Consulting Elements ontwikkelen van business met zich meebrengen zijn eigen uitvoeringsmechanismen. “UXC behoudt een optie over de; Consulting Elements Group,” aldus de verklaring.

UXC uitvoerend voorzitter Geoff Heer zei dat het belangrijk was voor UXC “haar overige zakelijke aanbiedingen te benutten door middel van een sterke consulting aanbod met toegang tot de boardroom”.

In een aparte toespraak op de jaarlijkse algemene vergadering UXC van vandaag, Lord schetste een aantal nieuwe zakelijke overwinningen voor UXC SAP dochteronderneming Oxygen. Zuurstof heeft in de afgelopen maand trok een aantal nieuwe klanten, waaronder AGL, BHP Billiton, BlueScope en Rio Tinto.

Lord zei ook UXC had voorlopig advies van een grote overwinning met de federale overheid ontvangen, maar geen verdere details bekend te maken.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf