Twitter kondigt data voor HelloWorld ontwikkelaar tour

Hoewel het niet dezelfde soort van drukte kunnen trekken Adele’s wereldtournee, is Twitter de lancering van een internationale roadshow van zijn eigen.

De sociale media merk gewoon data en locaties voor zijn #HelloWorld tour, verspreid over meer dan een half dozijn grote steden over de hele wereld, waar Twitter hoopt de ontwikkelaar bases groeien onthuld.

Voortbouwend op haar jaarlijkse Vlucht ontwikkelaar top in Twitter’s geboorteplaats San Francisco, zal het bedrijf voor het eerst vliegen niet te ver naar het zuiden naar Los Angeles volgende maand.

Hier volgt een overzicht van de #HelloWorld tourschema

De agenda zal worden gecentreerd rond de bouw van het Twitter platform at-large, met sessies honen in op Stof voor mobiele ontwikkeling, Gnip voor data-analyse en de openbare Twitter API’s.

Individuele ontwikkelaars en deelnemers krijgen te ontmoeten en begroeten met de huidige Twitter medewerkers met als doel het opbouwen van sterkere relaties (en producten) tussen de twee.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen nu online te registreren.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Twitter CEO belooft gebruiker telling groei in 2014, maar niet alle ‘s nachts, Twitter NABS Gnip in social analytics-race

tjilpen

Los Angeles: 1-5 februari, Seattle: 08-12 februari; Denver: 15-19 februari; Boston: 22-27 februari, New York: 29 februari – 4 maart, Londen: 04-09 april, Bangalore: April 11- 15; Tokio: 18-22 april, São Paulo: mei 9-14

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis