Top iOS nieuws van de week: Icahn gegaan, staaroperatie, nieuw pact voor enterprise

Apple investeerder Carl Icahn heeft zijn positie boven de bezorgdheid over China gedumpt in Apple. Hij nam een ​​grote positie in Apple enkele jaren geleden en is nu verkocht zijn investering. Hij aangehaald bezorgdheid over het onvermogen van Apple om haar activiteiten in China te controleren.

Bron: iLounge

Apple en SAP hebben een pact voor enterprise apps die gericht zijn op het krijgen van iOS dieper in het werk gevormd. Dit pact moet de ondernemingen te voorzien van opties in aanvulling op de long-running IBM / Apple aanbod.

iPhone verkopen zijn gedaald en dit kan doorgaan als de prognose van de supply chain is om het te geloven. Bedrijven in Taiwan produceren van onderdelen voor de iPhone zijn het voorspellen van een andere laag kwartaal, met vermelding van een ander kwart lager dan de normale verkoop van de iPhone.

Bron: Pocketnow

Als onderdeel van de alliantie. IBM MobileFirst voor iOS, een top bedrijf in de optische care-industrie heeft zich aangesloten bij de alliantie met een oog naar het bouwen van een app om te helpen met een staaroperatie. De app zou iOS brengen in de operatiekamer te helpen chirurgen plan van de operatie en om implantaten te selecteren. Dit kan gedaan worden op iPads en iPhones.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren

Carl Icahn trekt zich terug uit Apple

Apple duwt dieper in de onderneming met SAP-pact

Supply chain kan een ander naar beneden kwartaal voor de iPhone aan te geven

Bausch en Lomb team met IBM, Apple voor staaroperatie app