TechnologyOne pikt 21 WA agentschappen van Oracle

Enterprise software-ontwikkelaar TechnologyOne heeft 21 West-Australische ministerie en instanties ‘financieel management platforms van Oracle gepocheerd in het kader van de ontmanteling van de WA Shared Corporate Services project.

In 2011, Economische Regulation Authority van de staat verklaard dat de 2.003 business case voor het shared services project te ambitieus was, en aanbevolen dat het systeem geïmplementeerd met behulp van Oracle eBusiness-systeem, worden gesloopt. Het rapport zei dat het totale project was te laat, over de begroting, en waarschijnlijk niet de beloofde waarde te leveren voor uw geld. Ongeveer 90 WA organen werden verwacht het systeem.

Op het moment dat het besluit werd genomen om het shared services project te laten vallen, WA premier Colin Barnett maakte de aanbeveling dat elke regering terug te gaan naar de aanschaf van hun eigen IT, in plaats van de aanneming van een shared services aanpak.

De meest recente beslissing om TechnologyOne gebruiken zal 21 agentschappen zien terug te keren naar een enkele, maar onafhankelijk van elkaar uitgevoerd pakket, met behulp van de leverancier OneGovernment software. Dit aanbod omvat financiële, inkoop, contract en loonadministratie, business intelligence, het bijhouden van projecten, en real-time rapportage.

“TechnologyOne ontwikkelt, verkoopt, implementeert en onderhoudt zijn eigen software, en dit unieke business model stelt ons in staat om de volledige verantwoordelijkheid voor het succes van ieder van implementaties van onze klanten,” zei TechnologyOne uitvoerend voorzitter Adrian Di Marco in een verklaring .

Het rapport 2011 voorspelde de kosten van het upgraden van Oracle systemen om de nieuwste versies en het elimineren van de behoefte aan dure aanpassingen worden AU $ 35.000.000. De waarde van de contracten voor de OneGovernment platform voor de 21 agentschappen is niet bekendgemaakt.

Van de 21 agentschappen, hebben de Small Business Development Corporation, Toerisme WA, en het ministerie van Water ook gekozen om TechnologyOne Cloud aanbod te gebruiken.

De 21 agentschappen

Ministerie van Aboriginal Affairs

De Aboriginal Affairs Planning Authority

Department of Local Government

Equal Opportunity Commission en Erfgoed van de Raad van WA

Ministerie van Inheemse Zaken; De Aboriginal Zaken Planning Authority, ministerie van Lokaal Bestuur; Equal Opportunity Commission en Erfgoed van de Raad van WA, Ombudsman WA; Small Business Development Corporation; Toerisme WA, Ministerie van Cultuur en Kunsten, The Art Gallery of WA; Perth Theatre Trust, ScreenWest, Staatsbibliotheek van WA; Western Australian Museum; Swan Bells Foundation Incorporated, ministerie van de griffier; Western Australian Industrial Relations Commissie; Department of Racing, Gaming and Liquor, Gaming and Wagering Commissie van Western Australia, Racing Sancties en College van Beroep of Western Australia, Bureau van de directeur van het openbaar ministerie, Department of Water

Ombudsman WA

Small Business Development Corporation

toerisme WA

Ministerie van Cultuur en Kunsten

De Art Gallery of WA

Perth Theatre Trust

ScreenWest

Staatsbibliotheek van WA

Western Australian Museum

Swan Bells Foundation Incorporated

Ministerie van de griffier

Western Australian Industrial Relations Commissie

Ministerie van Racing, Gaming and Liquor

Gaming en Wagering Commissie van Western Australia

Racing Sancties en College van Beroep van West-Australië

Het kantoor van de directeur van het Openbaar Ministerie

Department of Water

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze