SugarCRM integreert met IBM / Lotus, Oracle, Amazon, iPad, Android etc

SugarCRM heeft de integratie met IBM / Lotus gereedschap, Oracle databases, Amazon Web Services, hot mobiele platformen en social collaboration tools uitgebreid.

Als onderdeel van een reeks van aankondigingen bij het bedrijf de jaarlijkse SugarCon conferentie hier, de open source CRM provider zei dat het iExtensions CRM verworven van iEnterprises als een manier om native Notes ondersteuning te bieden, Notes e-mail en agenda-plugins en een connector aan de IBM Domino productlijn .

Beschikbaarheid van deze iExtensions functionaliteit zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2011 release van Sugar 6, aldus het bedrijf.

SugarCRM en IBM kondigde ook de beschikbaarheid van Sugar voor LotusLive, waarmee Sugar 6 gebruikers in staat om te plannen en gastheer web meetings vanuit hun CRM-platform. De samenwerking bleek ook nieuwe co nnectors voor IBM Cognos Business Intelligence Suite en IBM Websphere Cast Iron voor SugarCRM integratieplatform.

Tot slot, SugarCRM en IBM kondigde de beschikbaarheid van out-of-the-box integratie-oplossingen combineren van IBM i-besturingssysteem, Kracht 7 servers en SugarCRM software.

SugarCRM kondigde ook nieuwe ondersteuning voor Oracle, Amazon, Cisco, Citrix en toonaangevende mobiele platformen.

Bijvoorbeeld, Sugar 6 biedt nu ondersteuning voor de Oracle 11g-database als Amazon’s cloud-infrastructuur. Om dat laatste te bereiken, SugarCRM samen met BitNami om snelle provisioning van Sugar 6 exemplaren op de Amazon Web Services Platform mogelijk te maken, aldus het bedrijf.

De laatste editie van Sugar 6 zal bieden ook integratie met populaire web meeting tools, waaronder Cisco WebEx Meeting Center en Citrix-GoToMeeting, “SugarCRM aangekondigd.” Bovendien, zal Sugar 6 gebruikers kunnen uploaden, beheren en delen van Google Docs recht binnen de suiker 6 gebruikersinterface. De open en flexibele Sugar 6 platform biedt de gebruiker kiezen hoe zij willen hun eigen social business processen op te bouwen.

De verbeterde editie van Sugar 6 dit voorjaar zal bieden ook ondersteuning voor Facebook en Twitter hoewel het platform Activity Streams mogelijkheden.

Ondertussen, SugarCRM aangekondigd native ondersteuning voor de iPad en ondersteuning voor Android en Blackberry-apparaten gemodelleerd naar de Sugar Mobile voor de iPhone. Op de mobiele front, SugarCRM kondigde ook offline synchronisatiemogelijkheden en een nieuwe HTML5-gebaseerde charting engine.

Dat is niet alles.

The Sugar 6 lente release zal ook ondersteuning bieden voor eenvoudiger maatwerk en zal ondersteuning voor 8 nieuwe talen aan te bieden: Ests, Hebreeuws, Litouws, Noors, Pools en Turks.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september