Sex-spel dood stroomden in Net chatroom

De gruwelijke dood van een man die zich bezighouden met een bizarre sex spel werd live op internet uitgezonden, een gerechtelijk onderzoek hoorde op donderdag.

Tony Rogerson, 45, van Noord-Wales, verstikt na het leggen van een hondenriem om zijn nek, en streaming live-videobeelden van hem naakt in een cyberseks sessie.

die zichzelf Tony Skin, was Rogerson is chatten met een vreemde naam “Guy 27”. Ogenblikken voor zijn dood hij typte de boodschap: “Als je me wilt zien hangen ja zeggen.

Lijkschouwer Robert Prijs boekte een uitspraak van overlijden door ongeval.

Rogerson’s lichaam werd gevonden door zijn 14-jarige zoon met de leiding om zijn nek, opknoping van een balk in zijn slaapkamer. “Hij was het uitvoeren van een handeling seksuele bevrediging die vreselijk mis ging veroorzaken,” de lijkschouwer vertelde de hoorzitting.

Computer expert, rechercheur agent Kevin Jones, vertelde de lijkschouwing dat Rogerson was gestorven in een video “Net meeting”.

Britse rechtbanken zijn overspoeld met zaken omgaan met internet chatroom gevaren in de afgelopen weken. Op donderdag een 45-jarige man toegelaten tot verkrachting van een 14-jarig meisje dat hij ontmoet in een internet chatroom. Vorige week werd een Oxford University wetenschapper schuldig aan seksueel mishandeling van een 14-jarige jongen die hij ontmoette in een homo internet chatroom gevonden.

Zijn uw kinderen in gevaar op het internet? Ontdek met de Web of Porn Special

Heb uw zeggen direct, en te zien wat anderen hebben gezegd. Klik op de TalkBack-knop en ga naar de website News forum.

Laat het de redactie weten wat u denkt in de postkamer. En lees de andere letters.

Braziliƫ en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Braziliƫ en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen