Samsung duwt voorwaarts in mobiliteit met Internet of Things

Eerder dit jaar, het vierde kwartaal van Samsung Electronics toonde aan dat de mobiele business bleef sleuren de rest van het bedrijf de jaarlijkse winst met bijna een derde.

Deze resultaten was nadat het bedrijf meldde in het derde kwartaal de nettowinst tuimelde met 49 procent, wederom beïnvloed door de onderneming mobiele zakelijke, die op het moment zag kwartaal-op-kwartaal omzet tuimelen 15 procent tot 23520000000000 ₩ ($ 22300000000).

Maar volgens Todd Lynton, Samsung Electronics Australië business solutions director, Samsung nog steeds van mening dat het bedrijf de mobiliteit bedrijf is nog steeds de kern van haar activiteiten, en er zijn geen plannen te vertragen in het gebied.

In Australië hebben we zeer succesvol met onze mobiliteit lanceringen geweest. Onze meest recente was de S6 en S6 Edge, de vraag hier in het bijzonder voor de S6 Edge is ook zeer hoog, door de bedrijven, “zei hij.

Het bedrijf is ook het zien van succes in de tablet ruimte, zei Lynton, met name omdat het bedrijf kijkt naar het toevoegen van extra toepassingen om het steeds van toepassing voor zakelijke gebruik te maken. Hij zei bijvoorbeeld Samsung onlangs een GPS systeem ontworpen dat de tabletten in golfkarretjes kan worden geïnstalleerd.

“Een centrale persoon kan de golfbaan zien en te zien waar de karren zijn. Je kunt zelfs aanraken en u kunt de drankjes wagen mee te nemen. Het kan je zelfs laten zien waar het gat is, als je niet kunt vinden waar te raken aan, “zei hij.

Lynton gemarkeerd onlangs het winnen van het contract met de NSW politie tot 500 Samsung Galaxy Note 4 inzetten als bewijs van aanhoudende vraag van de lokale markt voor producten van Samsung. De politie zal gebruiken om de achtergrond controles van voertuigen en personen van belang te vervullen.

In het geval van verdere uitbreiding van haar mobiele activiteiten, Lynton zei draagbare technologieën zoals haar Gear smartwatches en virtual reality headsets zijn groeiende categorieën. Onlangs heeft Samsung een samenwerkingsverband aangegaan met Qantas voor de rechtbank haar VR-technologie in geselecteerde lounges en vluchten naar een 360-graden interactieve formaat om inflight entertainment te brengen.

Lynton zei dat het bedrijf de voortdurende druk van zijn mobiliteit bedrijf valt onder een bredere strategie van zich te concentreren rond het internet van de dingen (ivd), activity-based werken (ABW), en waarvan de apparaten werken op een open architectuur.

Afgelopen augustus, het bedrijf afgesloten een overeenkomst om Smarthome automatisering opstarten, SmartThings, die Lynton gezegd wordt langzaam geïntegreerd in de Samsung’s bestaande producten te verwerven. Als gevolg daarvan is Samsung het zien van de opname van haar Smarthome apparaten door het bouwen van ontwikkelaars, die het gebruiken als een concurrentievoordeel om nieuwe huizen outfit.

Het is een nieuwe richting. Ik denk dat in de gesprekken die we hebben met de bouw, sommige zijn zeer geïnteresseerd, omdat ze op zoek bent naar differentiatie. Zoals we hebben gezien in het verleden, als je het bouwen van een huis bent … mensen kunnen verwachten dat het worden aangesloten met cat 5 of vragen hoeveel internet-poorten heeft, dus dit is een soort van de volgende fase.

Sommige zijn op de top van het en zijn er de bouw van recht in nieuwe woningen, terwijl sommige zijn zij op zoek als een add-on optie, dus koop dit appartement voor $ 500.000 en $ 520.000 krijg je deze toegevoegd op de verpakking.

Andere marktgebieden, Lynton zei dat er potentieel voor groei in de ivd ruimte is het onderwijs. Hij zei dat als onderdeel van de “school van de toekomst”, zullen docenten en studenten in staat om hun tablets te sluiten om samen te gaan door middel van huiswerk, en te bekijken op een elektronisch groot formaat scherm, zoals een smartboard zijn.

De focus op het internet der dingen is uitgelijnd met president van Samsung en CEO Boo-Keun Yoon opmerkingen eerder dit jaar, toen hij zei dat het ivd zal “nemen alle facetten van ons dagelijks leven, het verminderen van de tijd, kosten en middelen die we normaal gesproken zou besteden gedurende een dag.”

Van een ABW front, heeft Samsung een aantal mobiele oplossingen in afwachting dat twee-derde van de Australiërs organisaties een activity based strategie zal in 2020 ontwikkeld, volgens Lynton. Hij zei dat het bedrijf is al bezig met klanten zoals Westpac naar mobiele apparaten die kunnen worden opgeschaald leveren en omlaag om een ​​ABW omgeving afstemmen.

“Voor sommige consumenten [activity-based werken] betekent een open kantoor, maar echt verder dan dat het betekent dat je veel meer van je werk te doen waar u heen wilt, of dat nu werken vanuit huis of onderweg, en nog steeds in staat zijn om gebruik maken van de volledige middelen van wat er op uw onderneming of bedrijf, “zei hij.

“Dus wat is belangrijk want dat is in staat om het te schalen. Als je echt mobiel u misschien gewoon de telefoon, als je wilt aan te meren dat en zet die in een tabel, als je dan wilt uitbreiden, dat met een desktop , want je wilt typen iets heel gedetailleerd, dan wil je een volledig toetsenbord. ”

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

? M2M markt stuitert terug in Brazilië