PayPal zal sluiter diensten in Turkije na ontkend exploitatievergunning

PayPal zal eindigen activiteiten in Turkije volgende week na een storing om een ​​nieuwe vergunning aan te vragen voor haar diensten betalingen in het land. Na 6 juni zal de Turkse PayPal-gebruikers nog steeds in staat om in te loggen op hun rekening, maar alleen om hun resterende saldo over te dragen aan een lokale bankrekening.

PayPal uitgelegd op de Turkse website dat de lokale financiële toezichthouder BDDK PayPal betalingen licentie heeft ontkend, waardoor het bedrijf gedwongen om te voldoen aan de opdracht om haar activiteiten in het land stop te zetten.

BDDK heeft onlangs een nieuw beleid dat PayPal nodig zou hebben om een ​​lokale IT-centrum in Turkije en gegevens op te slaan in het land vast te stellen. Volgens PayPal, die voldoen aan het beleid zou zijn gegaan tegen hoe het werkt de IT-systemen wereldwijd.

“We respecteren de Turkse wens om IT-infrastructuur ingezet binnen haar grenzen, echter, PayPal maakt gebruik van een wereldwijde betalingen platform dat actief is in meer dan 200 markten, in plaats van het behoud van lokale betalingen platforms met specifieke technologische infrastructuur in een enkel land”, zei het bedrijf in een verklaring aan TechCrunch.

Bedrijven als Facebook, Google en Microsoft hebben soortgelijke overheid hardhandig optreden op data management geconfronteerd door de jaren heen. In 2014, het Russische parlement een wetsvoorstel dat wilde westerse technologiebedrijven bar uit bedrijfsactiviteiten als zij niet aan de Russische gegevens op te slaan in het land.

MEER OVER PAYPAL

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

overbroad regels PayPal oneerlijk straffen VPN-gebruikers, PayPal sluiter BlackBerry, Amazon Fire, en Windows Phone apps; PayPal daalt aankoop bescherming voor Kickstarter, Indiegogo campagnes; PayPal annuleert North Carolina uitbreidingsplannen na het passeren van HB2; PayPal’s nieuwe app ontwerp prioriteit P2P betalingen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen