Orange, Samsung team tot tabletten in enterprise makkelijker te slikken

Frankrijk Orange heeft een deal gesloten met Samsung getekend voor de uitrol van een beheerde en beveiligde versie van de tabletten aan bedrijven in heel Europa.

zoals device management, implementatie diensten en customer support – – het duo hebben een overeenkomst gesloten om Orange services integreren ondertekend binnen Samsung’s enterprise-tabletten, evenals de integratie van Samsung’s; KNOX toepassing container, met mobiele device management-oplossing van Orange. Ze zijn ook van plan om applicaties voor verschillende verticale markten, zoals onderwijs en gezondheidszorg aan te passen.

Bedrijven en consumenten tarieven ingesteld om volgende maand debuut, samen met pakketten gericht op tablets en laptop gebruikers.

Oranje zal zijn Samsung tablet opladen met B2B-klanten in Frankrijk, gevolgd door België, Polen en Spanje beginnen.

De tablet het paar jagen in de onderneming is natuurlijk Apple’s iPad, die zich heeft gevestigd als een duidelijke marktleider met 52 procent van de markt, volgens; recente cijfers van analistenbureau Forrester.

Forrester heeft enorm potentieel voorspeld voor tabletten in de onderneming, het voorspellen van eerder dit jaar tegen 2017 één op de vijf tablets wereldwijd verkocht zal worden aan de onderneming – een bedrag van 68 miljoen stuks.

Microsoft hoopt dat de BYOD trend ook zou kunnen zien zijn eigen Surface Pro, en misschien RT tablets, vegen in de onderneming nog niet helemaal gerealiseerd.

In augustus, Microsoft, laat erkend dat de rol van channel partners, zou kunnen spelen, de lancering van haar Surface channel reseller programma in Oostenrijk, België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het was eerder een soortgelijk programma in de Verenigde Staten gelanceerd.

Sommige van de diensten partners kunnen bieden zijn onder andere actief tagging, douane imaging, kitting, on-site service en ondersteuning, recycling apparaat en gegevensbescherming.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Samsung Galaxy Note 3 Review; Samsung gevangen fudging benchmarks (opnieuw); Orange 4G dekking van 40 procent van de France einde van het jaar

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

verder lezen