Enquête blijkt e-mail misbruik door IT-personeel en advocaten

IT-medewerkers zijn de ergste e-verslaafden onder alle beroepen, met 69 procent van de steekproef toe te geven dat ze “verdachte” e-mails zou openen en 42 procent ze gewillig circuleren naar collega’s en vrienden. Advocaten zijn beetje beter. Dit zijn de bevindingen van een NOP onderzoek in opdracht van SurfControl;. Ongeveer 61 procent van de werknemers in de advocatuur niet in staat zijn om de opening vermoedelijk onjuiste e-mails verstuurd naar hun werk e-mail adres te weerstaan, afhankelijk van de resultaten van SurfControl, een content security-oplossingen. ; Een verdere 23 procent van hen circuleren het offensief materiaal aan collega’s en vrienden, riskeren disciplinaire maatregelen en schade aan de reputatie van hun bedrijf;. uit het onderzoek blijkt dat 80 procent van de ondervraagden in de advocatuur te realiseren dat persoonlijke commentaar of materiaal verzonden vanaf hun werk e-mailadres is het equivalent van het schrijven en het plaatsen van het bericht op de afdeling briefpapier;. Bijna 30 procent van de steekproef aangegeven junior leden van de juridische medewerkers als de slechtste e-verslaafden in hun kantoor,. het onderzoek onderzocht de houding ten opzichte van e-mail gebruik van 100 professionals uit elk van de zeven grootste sectoren de werkgelegenheid in het Verenigd Koninkrijk:. accountancy, de productie, de ambtenarij, de financiële dienstverlening, juridische, detailhandel en IT, OUT-LAW.COM is de e-commerce en nieuwe media arm van vrijmetselaars, een internationale rechtspraktijk met een langdurige interesse in nieuwe media, IT en het internet.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen