De grote 27.000: Win7 verstrikt Centrelink

Zoals Microsoft lanceert Windows 7 in Australië, heeft belangrijke federale sociale dienst Centrelink plannen om het merk nieuwe besturingssysteem te nemen als haar interne norm die door het midden van 2010, in een van ‘s werelds grootste roll-outs tot nu toe bekend is onthuld. Maar ook andere bedrijven dit voorbeeld volgen, of zullen Microsoft zie hetzelfde gebrek aan belangstelling voor Windows 7 zoals zij heeft gedaan voor Vista?

(Screenshot van Renai Lemay /)

Centrelink heeft eerder gezegd dat het, was het testen van het besturingssysteem en dat bleek een, aanzienlijke verbetering ten opzichte van [de] prestaties en kwaliteit van;. Vista “Het de bedoeling om te verhuizen naar het nieuwe besturingssysteem in de;. Lange termijn Die plannen hebben gelegd op snel vooruit, zoals het bureau nu heeft bevestigd plannen om te verhuizen naar Windows 7 voor haar meer dan 27.000 desktops in de nabije toekomst.

“Centrelink zal migreren naar Windows 7 als de standaard voor desktops het gehele netwerk met ongeveer medio 2010,” het bureau vertelde de website.com.au deze week.

Centrelink is niet de enige organisatie om te beslissen om te verhuizen naar, Windows 7. Microsoft heeft ook verzekerd van de NSW Ministerie van; Onderwijs’s agreement om de uitrol van Windows 7 voor haar personeel, en ook, op de student laptops die door de Digital Education; Revolution . Queensland student laptops zullen ook bewegen op, het product.

Die twee roll-outs alleen zal de verkoop van honderden betekenen; duizenden besturingssysteem licenties. Microsoft moet tellen, haar geluk sterren, vooral na de prestaties van Vista, die, op grote schaal werd gemeden door de bedrijfsomgeving. “Vista was een hopeloze mislukking in de onderneming ruimte; Intelligent Business Research Services adviseur Joseph Sweeney zegt;. Slechts 15 procent van de ondernemingen in de meest ingezette Vista, hij, zegt de federale dienst en iiNet Customs and Border Protection; als voorbeelden .

Organisaties had vastgeklampt aan XP ondanks zijn steeds lang in de, tand, dwingt Microsoft om de hoeveelheid tijd die het verlengen, steunde het populaire besturingssysteem en waarmee klanten; downgraden hun Vista-licenties naar XP.

Maar XP is nu bijna 10 jaar oud en de spanning begint, om te laten zien, vooral rond kwesties van desktop management, waarin: Sweeney zegt dat is veel beter behandeld door Windows 7. “Windows 7 is, komen op een moment dat er is al een veel vraag naar verandering, “zegt hij.

Sterker nog, volgens een onderzoek van 192 Australische CIO of IT-; managers die door Microsoft-partner gegevens # 3, 67 procent van de verricht; zakelijke klanten (1000 stoelen of meer) en 87 procent; van mid klanten markt (100 tot 1000 zitplaatsen ) zeiden dat ze zouden; overwegen te verhuizen naar Windows 7 in de komende 12 maanden. Data # 3 neemt, dit betekent dat de oude gewoonte van het wachten op Service Pack One; vóór het inzetten van een besturingssysteem is een ding van het verleden.

Ondanks deze cijfers, is Sweeney niet gelooft, zal er een zijn, rush naar Windows 7. Zijn geloof wordt ondersteund door de reacties van veel bedrijven om; queries.

National Australia Bank, ondanks het testen van 40 van haar toepassingen; tegen Windows 7 en het prijzen van het besturingssysteem, heeft niet gesprongen, om een ​​migratie te plannen.

Uit de testen en werk dat tot nu toe is uitgevoerd; de bank is ervan overtuigd dat Windows 7 in staat om zou zijn, de operationele platform voor de volgende generatie corporate desktop;. Echter, een upgrade van deze omvang zou veel tijd en nemen; inspanning en beslissingen op deze zou moeten worden gebracht met andere, zakelijke prioriteiten en initiatieven, “een woordvoerder van de bank; gezegd.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Het Australian Taxation Office heeft ook besloten haar af te wachten, de tijd. “We willen de ervaring in de industrie voor het begrijpen, we gaan naar Windows 7,” een woordvoerder van het kantoor gezegd. “We zijn, van plan om te migreren naar een aantal toestand naar een nieuw besturingssysteem, maar er is geen; beslissing is nog niet gemaakt.

Het ministerie van Defensie is gewoon kijken en wachten op dit; punt. “Defensie heeft niet toegezegd geen evaluatie van de Windows 7;. Product Defensie zal kijken met belangstelling op de opname van, dit product toekomstige beslissingen te informeren,” een woordvoerder van de, afdeling gezegd.

Telstra zei eerder dit jaar dat zij voornemens was op de verhuizing naar het nieuwe; besturingssysteem. Toch is de telco’s CIO John McInerney zegt de verhuizing, zal niet snel worden. “Het is zeker een deel van onze roadmap”, zei hij. “We hebben gedaan. Veel testen en er is meer testen worden gedaan Uiteraard is het, een belangrijke verandering en daarom zullen we niet haasten het.

Jetstar CIO Stephen Tame, ondanks belijden dat hij houdt van het; besturingssysteem die heeft “alle beloofde goede dingen, met Vista zonder de loden gewichten”, aldus de luchtvaartmaatschappij zal niet zijn, het maken van de beweging nu: “De echte zakelijke waarde van migreren van de; Jetstar bedrijf uit XP naar Windows 7 is er nog niet.

Zelfs degenen op Vista kan niet worden gegarandeerd dat de koplopers zijn, een tweede keer. De Douane heeft haar opmerkingen herhaalde uit eerder, dit jaar dat het steken met Vista voor het moment. “Het is, voldoet aan onze zakelijke behoeften,” Customs CIO Joe Attanasio vertelt; . “Er zal worden gekeken naar alternatieven, naar Vista als er een zakelijke behoefte.

Deze organisaties kunnen verstandig zijn als het advies Sweeney’s, dat bedrijven langzaam bewegen. Er zijn een heleboel van technologieën voor, de desktop die niet in de buurt waren toen bedrijven besloten te verhuizen naar; XP. Hij zegt dat bedrijven nodig hebben om wat tijd door te brengen echt op zoek naar, deze alvorens een beslissing.

Application streaming, hardware virtualisatie en gecentraliseerde, virtualisatie zijn allemaal dingen die de mogelijkheid om een ​​te maken, grote verschil met een organisatie desktop-ervaring, zegt hij;. Op de top van hen, de meer traditionele desktop virtualisatie; opties moeten ook op worden gezet de tafel.

Longhaus research director Sam Higgins zegt dat hij heeft ontvangen, veel vragen rond desktopvirtualisatie. Ongeveer 20 procent van de, bedrijven die hij spreekt tot zijn op zoek naar alternatieven voor Windows en, dit betekent niet dat Linux of Apple, zegt hij, ondanks de wensen van, die gemeenschappen, maar eerder producten zoals Microsoft, Virtual PC en VMware.

Longhaus deden ook een poll op Windows 7 adoptie in het CIO; Vertrouwen Poll voor het vierde kwartaal van 2009 onder de 47 CEO’s, CFO’s en CIO’s van middelgrote en grote Australische bedrijven. In de komende 12 maanden 34 procent; bedoeld om te upgraden van XP naar Windows 7, terwijl 28 procent zou blijven waar ze waren. Interessant is dat 19 per; procent zei dat ze zouden een upgrade naar Windows Vista, terwijl 15 procent, zou een upgrade van Vista naar Windows 7.

Natuurlijk in sommige gevallen, de keuze besturingssysteem misschien niet, de taak van de CIO meer. Higgins vermeldt de trend dat: consumenten willen zelf bepalen wat voor soort systemen die zij; draaien.

Jetstar’s Tame heeft in het verleden gezegd dat de luchtvaartmaatschappij was, overweegt een breng uw eigen computer beleid. Werknemers zouden dan, hebben een Jetstar Virtual Machine als de standaard operating, milieu draait op de top van welk besturingssysteem ze hadden; gekozen. In dit geval is de keuze om naar Windows 7 verplaatst, om de consument, waardoor het probleem van het merk tractie; Microsoft.

De meeste bedrijven hebben niet ingevoerd dergelijk beleid, echter. Dit betekent de bal is nog steeds in het hof van de CIO’s die zal waarschijnlijk, start een serie van kleine pilots in de komende maanden. De; vraag is, zal Windows 7 bieden de voordelen die nodig zijn om te voeren; uit een dure implementatie in de staart van een financiële, crisis, waar veel bedrijven zeggen dat als het niet kapot is, er is geen geld om op te lossen het.

Uit onderzoek van Gartner zegt dat Windows 7 is “niet te negeren”, vooral voor organisaties die Windows Vista overgeslagen. Het zegt dat, hoewel Microsoft is niet het beëindigen van ondersteuning voor XP tot en met april 2014, problemen met de nieuwe onafhankelijke softwareleverancier applicaties, zijn “gewone” in 2012.

Afgezien van de problemen Gartner gelooft zal optreden voor, organisaties die ervoor kiezen om niets te doen, IBRS’s; Sweeney gelooft dat als recht toegepast, in samenhang met, de rest van de Microsoft-stack, $ 100.000 aan jaarlijkse besparingen kunnen; worden gemaakt voor 12.000 desktops.

Alleen de CIO’s kunnen beslissen zullen zijn als ze denken dat; genoeg.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset