? ANZ brengt samenhang met de vernieuwde online banking platform

ANZ zal dit weekend worden de lancering van een vernieuwde versie van haar internetbankieren platform, dat is ontworpen om klanten een consistente gebruikerservaring over desktop, tablet en mobiel.

De bank heeft dat als onderdeel van de upgrade, is het extra functies zoals de mogelijkheid voor bedrijven om betalingen goed te keuren on-the-go gebruik van mobiel internet bankieren geïntroduceerd; gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun rekeningen in een raster formaat of als een lijst te bekijken en een vereenvoudigde navigatie menu om klanten te helpen bij te werken contactgegevens, betalen een factuur, of een nieuw account openen.

ANZ zei dat het heeft ook versterkt haar internetbankieren platform met de introductie van ANZ Shield, die is ontworpen om transacties te authenticeren met behulp van een eenmalige beveiligingscode wanneer klanten willen verhogen hun loon iedereen beperkt of hun wachtwoord opnieuw in te stellen.

In Australië, het bedrijf heeft momenteel 2,1 miljoen internet banking klanten.

Matthew Boss, ANZ managing director producten en marketing, zei dat de upgrade geeft meer mogelijkheden voor klanten die hun bankzaken te verrichten via digitale kanalen.

“Deze upgrade aanvulling op onze bestaande mobiel bankieren applicatie ANZ goMoney en stelt klanten in staat om meer van hun bankzaken wanneer en hoe ze willen met geen instructies nodig te doen,” zei hij.

Gezien smartphones zullen naar verwachting goed zijn voor 90 procent van al het internetverkeer in 2020, we zijn blij te kunnen om onze klanten te voorzien van internet bankieren, dat is snel en eenvoudig te gebruiken op elk apparaat.

Afgelopen september, ANZ gemeld dat transacties die via haar goMoney app bereikte AU $ 100.000.000.000, met de e-commerce-technologie met meer dan 1,4 miljoen gebruikers sinds de lancering in 2010. ANZ worden aangenomen zei ook dat op het moment dat goMoney gebruiker logins goed voor 62 procent van de de bank totale klantenbestand digitale login tally.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow, quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank tech executive dek shuffle

De internetbankieren upgrade maakt deel uit van de AU het bedrijf $ 1500000000 vijf jaar door de klant gerichte Banking on Australië programma, dat in oktober 2012 werd gelanceerd om de manier waarop de bank zaken doet transformeren.

Sinds het einde van vorig jaar, is ANZ is druk aan het fast-track digitale veranderen als CEO Mike Smith aangegeven dat het een belangrijke doelstelling voor de groep.

Bij ANZ, ik wil dat we snel volgen de overgang naar een digitale cultuur, “zei hij.” We moeten de verandering in het gedrag van klanten te omarmen dat technologie brengt, en om ervoor te zorgen dat we zijn het aanbieden van de best mogelijke digitale diensten.

“We moeten aanpassen aan de wijdverbreide verstoring van de traditionele business modellen, en ervoor zorgen dat we het helpen van onze klanten gedijen in deze spannende maar uitdagende tijden.”

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Het bedrijf verder gesignaleerd haar inzet voor de digitale druk als het mensen van Twitter, Dimension Data, en voormalige werknemers van PayPal en Procter & Gamble aangeworven om een ​​technologie panel om te helpen met de digitale transformatie van de bank vast te stellen.

Het bevestigd ook een vijfjarig AU $ 450.000.000 samenwerking met IBM naar de Big Blue’s content management, data, analytics en cloud software implementeren. ANZ zei dat op het moment dat zij haar lopende core banking en infrastructuur behoeften zou steunen.

ANZ onthuld tijdens de 2015 jaarcijfers die technologie stegen met AU $ 196.000.000 van de AU $ 1300000000 meldde vorig jaar tot AU $ 1500000000 dit jaar in totaal. ANZ toegeschreven deel van de stijging van de toegenomen afschrijvingen op belangrijke infrastructuurprojecten, hogere data-opslag, kosten software licentie, en het toegenomen gebruik van outsourcing en managed services.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace