Woolworths krijgen BI nieuwsgierig met SAP

Het was niet allemaal een leien dakje bij Woolworths een upgrade naar SAP BI 7.0 onlangs, maar naarmate de retailketen het uitdrukte: “Er is een ASX Top 10 onderneming kunnen hun resultaten te consolideren op een Excel-spreadsheet ‘.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

“Ik moet zeggen dat we waren ongerust over het op het eerste,” zei Magner.

We dachten dat we misschien wel het krijgen van een re-conditioning motor … Ik denk dat we kregen de BMW.

Voorafgaand aan de upgrade, was Woolworths gelopen BW 3.1. Hoewel het besluit om verandering binnen het bedrijf werd verwelkomd, Magner en zijn team waren niet zeker hoe effectief BI 7 zou gaan worden: “Toen we onze eerste blik op het pakket dat we dachten dat we misschien wel het krijgen van een re-conditioning motor, misschien met rode verf, “zei hij.

“Terugkijkend nu ik denk dat we een beetje meer dan dat kreeg, ik denk dat we kregen de BMW.”

Magner en zijn team had twee specifieke doelen voor het project en beschouwde hen als niet-onderhandelbaar uitkomsten als BI 7 moest worden beschouwd als een succes voor Woolworths: het elimineren van het risico van BW 3.1 en het vergroten van haar totale rapportagemogelijkheden.

Het project ging door twee fasen alvorens te worden losgelaten op het bedrijf. “We begonnen met een haalbaarheidsstudie en vervolgens verplaatst door middel van een ontwerp- en ontwikkelingsfase,” zei Magner. “Daarna waren we in staat om de roll-out fase te beginnen en we live gegaan aan het eind van februari.

Woolworths eerste echte hoofdpijn was een gevolg van het behandelen van dergelijke grote en verspreide groep gebruikers, en problemen om hen vertrouwd te maken met het nieuwe systeem.

Ik weet dat het een clichà©, maar het bedrijfsleven verandering was onze grootste uitdaging “, zei hij,” en de opleiding component was het grootste probleem binnen dat.

Er zijn een paar voorbeelden die te binnen schieten terug te kijken op het. We hadden een voormalig manager die suggereerde dat een één dia PowerPoint vitrine was voldoende training. We vonden ook dat sommige training consultants zelfs niet had gebruikt BI 7 voor, “vervolgde Magner.” In sommige gevallen die we hebben gehad om terug te gaan nu naar de ommekeer van de verslagen van de mensen te verhogen.

Andere onverwachte problemen ontstaan ​​in het upgrade proces. ‘Werkboek conversie was een moeilijk proces, we waarschijnlijk vertrokken dat een beetje laat, en in de vroege stadia we hebben een heleboel kritieke fout meldingen komen uit alle hoeken van de plaats. Ze hebben veel vertraagd hebben onlangs, maar we hebben nog steeds wat komt eraan. ”

Magner voegde hij gelooft dat het onderdeel infrastructuur van het project zou eerder bezig hebben gehouden.

Ondanks deze problemen, heeft Woolworths optimistisch over de upgrade algehele geweest en is op zoek naar het maken van de meeste van BI-7’s mogelijkheden, nu de winkelketen is de eerste hindernissen die betrokken zijn bij de uitvoering gesprongen. “Het heeft even geduurd, maar ik denk dat onze gebruikers vertrouwen op het systeem nu meer over het algemeen dan ze voorheen deden, het is tot nu toe een positieve reactie.”

Wat ik het meest enthousiast over is in staat om de uitzending vermogen gebruiken, “zei hij.” De snelheid van levering en extra functionaliteit is iets dat we nog steeds te ontdekken. Nu dat we door middel van de overgangsperiode we hopen ook om de vaardigheden van adviseurs en aannemers, “zei Magner.

Hij verwacht dat Woolworths een rendement op zijn investering in de komende 1-2 jaar zullen zien, maar voegde de raming wordt enkel rekening gehouden met de fundamentele cijfers en het bedrijf kan al gaan een of andere manier te kunnen komen voor een positief rendement als gevolg van de efficiëntie van de het nieuwe systeem.

We zijn het al zien, het is mogelijk een aantal andere projecten om door te rollen als gevolg van de nieuwe functionaliteit, “zei Magner.” Woolworths is een groei voorraad, het is te verwachten dat we andere organisaties zal verwerven en te groeien, “zei hij, “dus schaalbaarheid is erg belangrijk, en gelukkig met dit pakket is er geen problemen voor zover dat gaat.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf