Stratus Technologies Avance 3.1 vereenvoudigt business continuity

Stratus Technologies net gelanceerd Avance 3.1, een nieuwe versie van haar high availability / business continuity software. Avance richt zich op de behoeften van kleine tot middelgrote bedrijven (SMB). In plaats van te suggereren een geclusterde systeem of een systeem dat uitsluitend op basis van virtuele machines verplaatsen, Stratus biedt een aanpak gebaseerd op wat zij geleerd creëren van haar ftServer lijn van continue systemen voor de verwerking van een eenvoudige oplossing te creëren.

Avance 3.1 is een software product van Stratus dat werkt proactief op te sporen en te voorkomen dat systeemuitval. De dubbele server, realtime architectuur maakt het mogelijk om toepassingen op de lucht te houden, zelfs als een component niet. Toepassingen hoeven niet te worden aangepast of opnieuw ontworpen.

Avance werkt om de meest voorkomende oorzaak van downtime, menselijke fouten te voorkomen. Avance software stelt automatisch en beheert zelf – de kans op menselijke fouten sterk verminderen en daardoor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw infrastructuur te verbeteren. Het zal zelfs “phone home” als dat nodig is. Dit verwijdert de behoefte aan on-site IT support. IT-experts kunnen elke prestaties of server-fout kwesties via het internet aan te pakken.

Het ondersteunt ook de meest voorkomende standaard omgevingen, Windows en Linux. Om kosten en de complexiteit te verminderen, Avance biedt een hoge beschikbaarheid zonder ook daarvoor externe gedeelde opslag om te werken. Gedeelde Storage Area Network (SAN) gebaseerde opslag wordt ondersteund, natuurlijk, indien gewenst.

Avance 3,1 toegevoegd load balancing zodat beide kunnen worden gebruikt voor onafhankelijke taken terwijl toch continue beschikbaarheid. Stratus zegt dat haar nieuwe load balancing faciliteit versnelt VM migratie tijden, verdeelt schijf leest over beide knooppunten voor betere leesprestaties, verdubbelt netwerkbandbreedte voor het schrijven naar de schijf, en versnelt synchrone schrijven herhalingen.

Stratus wijst erop dat in het geval van een plotselinge katastrofisch falen van het ene knooppunt, het verdelen van de werklast tussen de servers vermindert de mogelijke risico’s voor de bedrijfsvoering. VM’s op de overlevende knooppunt blijven draaien zonder onderbreking. Real-time data synchronisatie tussen de twee knooppunten zorgt ervoor dat aanvragen van de mislukte node kan worden hernieuwd op de lopende server met de meest up-to-date applicatie data.

Avance 3.1 bevat ook een nieuwe “rollende herstart functie die kan worden gebruikt om de pijn van het installeren van upgrades en updates te verlichten. Stratus zou opmerken dat de nieuwe rollende herstart functie ingebouwd in Avance software user interface automatisch ensceneert en herstart de onderliggende systeembronnen tijdens upgrades. tijdens het proces, de virtuele machines zijn onaangetast en ervaar geen downtime.

Net als grotere organisaties, bedrijven in de categorie MKB geconfronteerd met de noodzaak om hun kosten, terwijl het aanbieden van hun klanten concurrerende producten en diensten te verminderen. Leuk of niet, zijn deze producten en diensten in toenemende mate gebaseerd op informatie technologie, zelfs indien de producten en diensten van de kleine onderneming niet zijn gebaseerd op IT.

Eenvoud is de sleutel tot succes voor deze bedrijven. Waarom? Zij hebben vaak niet het personeel of de expertise om te gaan met complexe, geclusterde oplossingen en nog veel leveranciers van systemen en virtualisatietechnologie suggereren deze aanpak.

Bedrijven, zoals VMware, Citrix en zelfs Red Hat bieden virtuele machine software waarmee workloads in te kapselen in virtuele machines. Daarnaast VM verkeer en orkestratie software die het mogelijk maakt een VM naar een andere fysieke host in het geval van een storing of vertraging. De kwestie deze oplossingen kan veroorzaken is dat ze ingewikkeld, veel lagen noodzakelijke technologie en worden vaak ontworpen om te reageren op een storing plaats van te proberen één voorkomen. Stratus streeft ernaar om te voorkomen en te voorkomen dat mislukkingen van wordt gezien.

Versie 3.1 voegt gevraagde functies en lijkt een heel goed hulpmiddel voor bedrijven in de categorie of wederverkopers SMB, integrators en solution providers die SMB dienen. Ik stel voor het zien van een demonstratie van deze producten als business continuity voor u belangrijk is.

Opmerking: Stratus Technologies is een Kusnetzky Group client

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Wat is Avance?

Wat is nieuw in versie 3.1?

snapshot analyse