Speed ​​komt uit Satyam raket

De Australische divisie van de Indiase IT outsourcer Satyam; vlakke groei in de afgelopen drie maanden is de snelheid waarmee het aannemen van nieuw personeel en gerapporteerd vertraagd.

Satyam lokale chief, Deepak Nangia; (Credit: Satyam)

Zoals onlangs in januari de groep, die high-profile lokale heeft; klanten, waaronder Qantas en de National Australia Bank, was; praten haar verkoopvolumes, naar verluidt het toevoegen van 140 werknemers in de, laatste kwartaal van 2007 en markeren plannen voor meer.

Maar vandaag Satyam Australië en Nieuw-Zeeland managing director; Deepak Nangia gaf de Indiase gigant had een “flat kwartaal achter de rug, van de groei voor de drie maanden tot 30 september, in vergelijking met de, vorige kwartaal, het boeken van een omzet van ongeveer $ 50 miljoen; het inhuren van 22 lokale werknemers in de periode.

Satyam heeft momenteel ongeveer 1.800 werknemers zijn toegewezen; Australische divisie, met 1000 op basis van in het land en ongeveer 800; het werken vanuit offshore-centra. Ondanks de tragere tempo van huren; Nangia zei dat zijn bedrijf zou blijven werven en was, zeker niet op zoek naar een bevriezing van nieuwe banen te zetten of laten het personeel; gaan. “Het is misschien langzamer zijn dan we aanvankelijk hadden gepland”, zegt hij, gezegd.

Kortom voor het bedrijf de eerste helft van het jaar nog steeds; trok een omzetstijging van 5 procent ten opzichte van het voorgaande halfjaar. Nangia zei dat het resultaat was nog steeds sterk, gezien de lokale afdeling, had 15 procent gegroeid vanaf het vierde kwartaal van 2007 tot het eerste kwartaal van 2008, en lagere IT-budgetten in de olie-prijzen-hit transport en logistiek.

Het nieuws komt als de chaos in de wereldwijde financiële markten heeft, wierp een bleekheid van somberheid in de vooruitzichten voor de Australische IT-industrie, ondanks de dreigende grote projecten in de financiële dienstverlening en de; telecommunicatie-industrie die het potentieel hebben om IT te genieten; banen.

De verminderde zakelijke vraag naar IT-producten, verergerd door een; lagere Australische dollar, zal sterk van invloed zijn op de opbrengst van de, IT-industrie, “schrijft IDC research manager Jean-Marc Annonier in a; verklaring van vorige week.

[Verhuren] misschien langzamer dan we hadden oorspronkelijk gepland

Nangia zei 16-17 procent van het bedrijf Satyam Australië kwam, uit de transport- en logistieke sector, die zwaar was getroffen door; stijgende olieprijzen. Toch bleef hij optimistisch in het algemeen over, de Australische IT-markt.

Tot nu toe zijn wij van mening dat we op schema voor wat wij [aan; Satyam wereldwijd] had beloofd. “, Zei hij” voor het einde van het jaar, zijn wij, blij met onze Q2 resultaten “, zei hij

Nangia opgemerkt Satyam had vier lokale klanten in het kwartaal toegevoegd. Hij heeft erop gewezen alle van Australië’s grote banken waren “bezig; upgraden van hun core banking-platforms, of de uitgaven voor IT, consolideren fusies en overnames.

Er is nog steeds uitgaven op de technologie door de financiële, dienstensector, “zei de uitvoerende macht.” De andere sectoren zijn; het oppakken van stoom, voorzichtig. De operationele efficiency; opdrachten zijn het oppakken van stoom, terwijl de projecten of het; transformatieprogramma’s, ze beginnen te vertragen.

Engagements kunnen worden gespreid over een langere periode, is; wat we sensing, in plaats van in blik.

Nangia zei Satyam werd vooral concurreren met grote internationale, bedrijven zoals EDS, IBM, Accenture en CSC op grote IT-outsourcing, verlovingen, die ongeveer 70 procent van haar activiteiten samengesteld, maar; zag kleinere Australische rivalen zoals Oakton en ASG op niche; projecten waarbij technologieën zoals analytics en business; intelligentie.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek