SAP Enterprise Mobility Tweetchat: apps, tablets en meer [Transcript]

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Zoals beloofd (bedreigd?), Philippe Winthrop van de Enterprise Mobility Forum en ik van gedachten gewisseld over zakelijke mobiliteit vanmorgen tijdens de inaugurele Tweetchat SAP.

Ik denk dat het ging vrij goed: we antwoordde bijna 30 vragen uit en gingen voor een vol uur (we waren oorspronkelijk gepland voor slechts een half uur).

Tussendoor Philippe en ik gekraakt wijs. Voor degenen die houden van score thuis, Philippe aka The Heel (bad guy in pro wrestling jargon) droeg de dupe van Eric The Face (good guy) ‘s verbale lichaam slams (I kid, I kid).

Als je niet kon maken vanmorgen en zijn geïnteresseerd, hieronder is een bewerkte transcriptie van onze discussie. Dankzij SAP Kevin Cassidy (aka @SocialKev of @SAP op Twitter), die ook diende als onze moderator.

Het is vol met links en thema muziek: Ik kwam de Tweetchat aan de donderende keyboards van de ‘Sirius’ door de Alan Parsons Project, aka de Michael Jordan-tijdperk Chicago Bulls entree muziek, terwijl Headbanger Phil koos de portentious bombast van ‘Welcome Home (Sanitarium ) ‘van Metallica.

Crank up een van die nummers als je verder leest …

—————

;

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro