Salesforce levert boven Q4 targets, ups vooruitzichten

Salesforce verhoogde de omzetverwachting voor het boekjaar 2017, als onderdeel van het vierde kwartaal de financiële resultaten van de onderneming. De CRM reus verwacht nu dat de omzet tot 22 procent te verhogen tot tussen de $ 8080000000 en 8120000000 $.

Salesforce CEO Marc Benioff noemde de sterke begeleiding “ongekende groei voor een bedrijf van onze omvang en schaal.” De aandelen van het bedrijf steeg zeven procent na uren.

Als voor de rest van Q4, Salesforce meldde non-GAAP winst van 19 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1810000000, een stijging van 25 procent jaar-op-jaar (statement).

Wall Street was op zoek naar de winst van 19 cent per aandeel met een omzet van $ 1790000000.

Abonnement en Ondersteuning omzet steeg 25 procent per jaar tot $ 1680000000. Professionele diensten en andere opbrengsten bedroegen $ 127.000.000, een stijging van 28 procent jaar-op-jaar.

Voor het fiscale jaar 2016, de totale omzet was $ 6670000000, of 75 dollarcent per aandeel.

Voor het lopende kwartaal, analisten op zoek naar de winst van 21 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1860000000.

Salesforce reageerde met een omzet range van $ 1880000000 tot $ 1890000000 met een winst tussen de 23 en 24 cent per aandeel.

Hier zijn de belangrijkste afhaalrestaurants uit de Salesforce conference call na winst

Tot nu toe is het al een drukke Q1 voor de CRM bedrijf. Salesforce afgetrapt februari met de benoeming van een nieuwe COO, het benoemen van Oracle dierenarts Keith Block over te nemen voor de George Hu. Weken later kondigde Salesforce is PredictionIO, een kleine startup achter de machine learning server met dezelfde naam had verworven.

Bij een pre-Super Bowl powwow met media en analisten, Benioff schetste de CRM reus game plan voor het komende jaar, met metadata platform Lightning het middelpunt.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Er waren 600 voor meer dan 7 cijfers in het fiscale jaar 2016 de moeite waard; Salesforce is de landing verlengingen van grote klanten en groeiende portemonnee aandeel. Keith Block, het bedrijf de huishoudelijke chief aangehaald Unilever en Charles Schwab als grote overwinningen;. Ondernemingen en SMB was de omzet sterk als zijn regio’s. “. Dit is het beste kwartaal we ooit hebben gezien We zouden nooit verwachten dat elke productgroep en elke geografie en elke sector van ons bedrijf overtreffen onze verwachtingen, maar dat is wat we zagen,” zei Benioff;. Salesforce had een negen- figuur deal in het kwartaal. Blok voegde eraan toe dat die grote deals draaien rond digitale transformatie en boardroom-level deals;. Benioff zei dat het komende fiscale jaar kon een omslagpunt voor Salesforce Wave analytics platform. “We hebben intern demonstreren hier een aantal van de kern Wave toepassingen, waaronder onze sales applicatie gebouwd op Wave, dienst Wave, marketing golf, en we konden niet meer opgewonden te worden in de analytics bedrijf,” zei Benioff,. Salesforce is in toenemende mate pitching CEO’s. “Ik kan alleen maar waarschijnlijk rammelen uit tientallen van de CEO’s dat we voortdurend interactie met en samenwerken met,” zei hij. “Ik denk dat is waarom we echt de verkoop van meer dan enterprise software Oracle of SAP in de aanvragen gebied.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie