? IOS 8 nu op 81 procent van alle Apple-apparaten

iOS 8 is nu het voeden van 81 procent van alle Apple smartphones, het aandeel blijft gestaag klimmen sinds de release acht maanden geleden.

De nieuwste iOS-versie distributie cijfers komen van Apple’s developer pagina, die een momentopname op basis van de iPhone en iPad apparaten die aangesloten op de App Store op 27 april Volgens de statistieken geeft, iOS 7 loopt 17 procent van iOS-apparaten, terwijl de overige twee procent zijn op oudere versies van het besturingssysteem.

Apple’s statistieken tonen een lichte stijging voor iOS 8 ten opzichte van de voorgaande maand, wanneer de nieuwste versie van iOS goed voor 79 procent van alle iOS-apparaten aan te sluiten op de App Store. De stijging is waarschijnlijk te zijn opgesteld aangestoten door de 61.200.000 iPhones Apple in het vorige kwartaal verkocht. In januari, toen Apple een record 74 miljoen iPhone in één kwartaal verkocht, iOS 8 goed voor 68 procent.

Voordat je iets doen op uw nieuwe iPhone of iPad, moet u het vergrendelen. Hier zijn de belangrijkste aanpassingen die u nodig heeft om uw privacy te beschermen.

cijfers van Apple’s worden gedeeld door andere onderzoeksgroepen: volgens analytics bedrijf Mixpanel, heeft iOS 8 adoptie gestaag toegenomen de afgelopen maand tot 82 procent.

Nummers van mobiele marketing Fisku laten zien dat iOS 8 adoptie blijft iets langzamer dan de vorige versies. Op 229 dagen na de release, iOS 8 maakt 79 procent van alle iOS-apparaten, terwijl iOS 6 al 90 procent had bereikt op dat moment. Echter, Fisku’s stats bevatten alleen gebruikers uit de VS en Europa, maar niet belangrijke markten zoals China, waar Apple op maandag meldde een 71 procent toename van de omzet als gevolg van de populariteit van zijn grotere scherm iPhone 6 en 6 Plus.

Volgens Strategy Analytics, Apple is nu de tweede grootste leverancier van smartphones in China achter Xiaomi maar ruim voor Samsung. De analist verwacht dat Apple het voortouw te nemen in China dit jaar, ondanks Samsung het terugwinnen van de bovenste plek wereldwijd.

Hoewel Google is het aanpakken van Android-versie fragmentatie via Google Play-services, de distributie cijfers voor de week die leidt tot 6 april laten een totaal verschillende foto om ordelijke overgang van Apple.

iOS 8 geheimen: meer veiligheid, een betere levensduur van de batterij; Android Lollipop stabieler dan iOS 8; Zes redenen waarom moet je niet meteen upgrade naar iOS 8

Vorige maand heeft de nieuwste versie van Android, Lollipop, steeg tot iets meer dan vijf procent, ondanks het feit dat vrijgegeven zes maanden geleden. De twee dominante versies van Android nu Lollipop voorganger KitKat en de twee-generaties oude Jelly Bean.

Apple iOS 8.3 vorige maand, die een aantal bugs in het besturingssysteem na het brengen steun voor de Apple horloge met 8,2 vast. Het bedrijf is nu bezig met iOS 8.4, die momenteel in beta, en zal naar verwachting een vernieuwde Music app met een nieuwe Mini-speler functie te brengen, volgens 9to5Mac.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

De volgende belangrijke datum voor Apple is zal haar jaarlijkse WWDC-conferentie voor ontwikkelaars, die zal plaatsvinden in juni, en waar het naar verwachting een nieuwe Music-app aan te kondigen en de integratie Beats streaming.

iOS

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Zie dit

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade