Amerikaanse rechter ontkent Apple permanent verbod op de Samsung-producten

US Rechter Lucy Koh heeft ontkend Apple een permanent verbod op de verkoop van Samsung producten in de VS, dat de jury oordeelde, in augustus, op het ontwerp van Apple patenten had geschonden.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Naar aanleiding van de uitspraak, die zag Apple toegekend US $ 1050000000 schadevergoeding, de Cupertino tech bedrijf zocht een permanent verbod op de verkoop in de VS van 26 Samsung-telefoon en tablet-producten die inbreuk op Apple’s patenten. In een arrest van Koh, vandaag gepubliceerd door AppleInsider, ontkende ze Apple’s verzoek als ze vond dat Apple niet had aangetoond dat de producten onherstelbare schade aan Apple zou veroorzaken als ze te koop gebleven.

Apple stelde dat de octrooi-inbreuk Apple’s marktaandeel, toekomstige verkoop hadden geschaad, en had het ecosysteem van Apple gewond. Apple beweerde ook dat de toegekende schadevergoeding niet zou compenseren voor de schade die zij hebben geleden. Samsung voerde aan dat 23 van de 26 producten niet meer leverbaar waren, terwijl de overige drie waren veranderd om niet langer inbreuk maken op Apple’s patenten, en eventueel verbod zou mogelijk verstoren de relatie met de vervoerders de verkoop van de bestaande voorraad.

Koh zei dat per saldo, het was niet in het algemeen belang om de apparaten te verbieden.

Het wegen alle factoren, concludeert de Rekenkamer dat de beginselen van het eigen vermogen niet de afgifte van een bevel hier niet ondersteunen.

“Het zou niet billijk voor de consument van Samsung’s inbreukmakende telefoons ontnemen wanneer […] slechts beperkte mogelijkheden van de telefoons zijn gevonden om een ​​van de intellectuele eigendom van Apple schenden. Hoewel de telefoons inbreukmakende features bevatten, ze bevatten een veel groter aantal van niet-inbreukmakende functies waarin consumenten zouden geen toegang meer als dit Hof zou een bevel te geven, ‘zei ze.

Het publieke belang niet ondersteunt het verwijderen van telefoons van de markt bij de inbreukmakende onderdelen zoals beperkte delen van complexe, multi-featured producten vormen.

FOSS Patents ‘Florian Mueller heeft vandaag gezegd dat Apple zal waarschijnlijk een beroep de uitspraak, waarin staat dat het bijna ongehoord dat een rechterlijk bevel beweging zou worden geweigerd voor een dergelijk groot aantal inbreuken.

jury wangedrag, op hetzelfde moment als het ontkennen Apple’s verzoek, Koh ook een aanvraag voor een nieuw proces van Samsung op het terrein van de hand gewezen.

Samsung had betoogd dat de jury voorman Velvin Hogan werd vertekend, omdat hij had gelogen over zijn betrokkenheid in een rechtszaak met Seagate 19 jaar geleden, die hebben bijgedragen tot zijn faillissement. Samsung kocht een 9,6 procent belang in Seagate in 2011 voor US $ 1,3 miljard euro.

Hogan had ook een patent voor videocompressie software.

Samsung stelde voor dat Hogan over zijn verleden met Seagate om zijn positie veilig te stellen in de jury had gelogen, en dat na het proces interviews stelde voor dat hij onjuiste informatie aangeboden tijdens de jury deliberatie proces. Koh verwierp beide, echter, waarin staat dat het niet duidelijk was dat Hogan wist zelfs van het belang van Samsung’s in Seagate en Samsung zich niet had voldaan aan zijn link naar het bedrijf te ontdekken tijdens het doorlichten proces.

Hogan’s post-verdict verklaringen waren ontoelaatbaar, Koh gezegd, omdat de federale regels van het bewijs niet jurylid uitspraken over de beraadslaging van de jury staan ​​na het feit te worden opgenomen.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval