Windows Phone niet veel prikkelen na twee jaar; BlackBerry moet 3e plaats clinch

Larry Dignan net gepost het, IDC-rapport, het vastleggen van smartphone marktaandeel voor 2012 en ik wilde klokkenspel in met een paar gedachten. Zoals je kunt zien in de resultaten, Android bleef rollen, iOS bleef gelijk en succesvol, BlackBerry aanzienlijk gedaald, en Windows Phone hadden een kleine 1 procent sprong.

Kan Android, Apple-smartphone OS dominantie duren; Will BlackBerry 10 revitalize enterprise belang, BlackBerry 10 en de Z10:? 10 dingen die ik leuk vind en 5 dingen die ik doe niet, BlackBerry 10 besturingssysteem screenshot gallery, BlackBerry 10 en de Z10 (MobileTechRoundup tonen # 289), BlackBerry 10 is de eerste BlackBerry ten volle te ondersteunen BYOD; BlackBerry Q10: Hands on met de ongrijpbare-toetsenbord voorzien handset

Larry gevraagd over de kansen voor BlackBerry en Microsoft om het momentum te vergaren. BlackBerry heeft in principe het jaar af in 2012, dus het was geen verrassing om te zien dat ze verliezen bijna 5 procent van het marktaandeel, maar ze nog steeds op de derde plaats blijven. Met de release van BlackBerry 10 en solide Z10 en Q10 hardware, denk ik dat we zullen zien een BlackBerry terug te komen in 2013.

BlackBerry heeft een dwingende enterprise verhaal te vertellen met hun BES 10 ondersteuning en BlackBerry Balance, als ze overheidsinstellingen en grote bedrijven kunnen krijgen om door te gaan met BlackBerry, terwijl het binnenhalen van nieuwe klanten, ze hebben zelfs de mogelijkheid om iOS te overtreffen in een paar jaar.

Ze hebben ook een dwingende consument verhaal met een frisse gebruikersinterface en functies die te maken; BYOD de beste het ooit is geweest, op een BlackBerry. iOS ging van 0 tot 15 procent vrij snel. Als ik hoor meer en meer mensen zeggen dat ze zich vervelen met iOS, is er een kans voor iemand om binnen te komen en het vuur van de markt weer.

Een van de andere kant, terwijl Windows Phone 8 is een bijgewerkte platform, het is niet een nieuw platform – en ziet er bijna hetzelfde als Windows Phone 7. Microsoft is de verkoop van Windows Phone 7-apparaten voor meer dan twee jaar nu en het is nog steeds niet grijpen de aandacht van de consument of de onderneming. Windows Phone vertrouwt op, Nokia, want het beperkte aandeel dat zij bezitten. Hoewel ik ben geen fan van Windows Phone, ik denk niet dat ze ooit vooruit BlackBerry verhuizen naar die derde plek.

 dekking

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld