Westpac, Virgin Australia ondertekenen Digitale Brievenbus aanbiedingen

Westpac Banking Corporation en Virgin Australia zijn beide geïnkt partnership deals met Australië Post MyPost Digitale Brievenbus operatie deze week.

? Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Enterprise Software; TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met landbouw, mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; NBN, NBN zal Australië in een ‘leidende positie’ te zetten: Bill Morrow

nieuw strategisch partnerschap Westpac zal zien de bank uitgegroeid tot een deelnemer in het MyPost Digital Mailbox service, terwijl de Australia Post zal gebruik maken van Westpac-kaart verwerven van diensten voor transacties.

Voor Australia Post algemeen directeur en CEO, Ahmed Fahour, zal de deal klanten van zijn organisatie in staat zijn aan te boren in kaart transactie technologie Westpac voor Australia Post transacties te zien.

Met behulp van de industrie Westpac toonaangevende kaart verwerven vermogen, zal Australia Post klanten profiteren van snelle, veilige en betrouwbare kaarttransacties, “zei Fahour.” Door de digitale mailbox, zal Westpac in staat om haar klanten te voorzien van toegang tot hun e-mail met inbegrip van verklaringen, rekeningen en zijn belangrijke correspondentie.

Volgens Brian Hartzer, chief executive van Westpac Australische financiële diensten divisie, de deal een aanvulling op de bank groeiende digitale diensten portfolio.

Australia Post is één van ‘s lands top drie handelaren en haar besluit om het gebruik van onze kaart verwerven van diensten in postkantoren op nationaal niveau is een enorme coup voor ons en een goede pasvorm voor onze twee bedrijven, “zei Hartzer.” Dit is ook de reden waarom wij geloven dat de digitale mailbox service, waar u belangrijke persoonlijke informatie kan ontvangen en opslaan, zoals de jaarrekening, past precies bij wat wij bieden onze klanten door middel van spannende nieuwe digitale diensten Westpac’s.

Westpac klanten zullen in staat zijn om toegang te krijgen tot de dienst in de tweede helft van dit jaar.

Ondertussen zal Virgin Australia Velocity Frequent Flyer loyaliteitsprogramma klanten in staat om punten te verdienen op MyPost Digital Mailbox transacties, in het kader van de nieuwe overeenkomst de luchtvaartmaatschappij heeft geslagen met Australia Post.

Volgens een woordvoerder van Australia Post, zal de eerste fase van het partnerschap te zien Velocity Frequent Flyer biedt haar leden de mogelijkheid om punten te verdienen op de reguliere factuur betalingen en andere online transacties via de Digitale Brievenbus service.

Later dit jaar, is het de bedoeling dat de leden van het loyaliteitsprogramma ook in staat zullen zijn om hun maandelijkse Velocity verklaringen veilig te ontvangen via de online e-mail platform.

We zijn er trots op samen te werken met één van de meest iconische merken van Australië om meer waarde voor de Australiërs op essentiële diensten te leveren “, zegt Virgin Australia CEO, John Borghetti.” Terwijl Australia Post is een van de oudste bedrijven van Australië, is het nu het voortouw met innovatieve self-service tools en onderhoudt een sterke affiniteit met zijn trouwe klantenkring.

Volgens Australia Post, heeft haar MyPost bedrijf al kreeg enkele van de grootste merken van Australië achter de rug, met inbegrip van Telstra, AMP, en Sydney Water. Zijn aartsrivaal in de markt, Computershare Digital Bericht Australië, heeft eerder beweerd dat ongeveer 1.000 bedrijven met behulp van haar dienstverlening tot essentiële mail materiaal digitaal te distribueren, zoals facturen en afschriften hebben.

Echter, in april, in de VS gevestigde startup achter de Digital Bericht Australië platform infrastructuur, Zumbox, aangekondigd dat het zou, trek de stekker, op zijn dienst na het lopen in financiële moeilijkheden.

“Op dit punt, de tijd en kosten die nodig zijn om te leveren aan de visie is meer dan de markt bereid is te investeren,” het bedrijf schreef in een e-mail aan gebruikers in begin april.

Op het moment, Computershare aangegeven dat haar Digital Bericht Australië platform moest de gang toegang tot de live systeem en contractuele bescherming voor de toekomst.

Beide Australia Post en digitale mail platforms Computershare’s verschillen van traditionele e-mail in dat zij rechtstreeks werken met organisaties die essentieel mail berichten aan klanten en gebruikers in staat om rekeningen te betalen via de perrons zelf.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow