Wearables in beweging? Pebble is het ontslaan van 25 procent van het personeelsbestand

Pebble is het ontslaan van 40 medewerkers, of bijna 25 procent van zijn personeelsbestand, deze week, het bedrijf CEO Eric Migicovsky bevestigd Tech Insider.

Apple neemt iPad Pro uit nieuwsgierigheid op ‘ja ik wil een’ met een 9,7-inch versie;? Kan Apple prod klanten om twee iPhones te kopen; iPhone SE begint bij $ 399, unlocked, Hoe kunt u uw iPhone of iPad klaar voor iOS 9.3 te krijgen, Entry -Niveau Apple Watch nu $ 299, Liam deconstrueert, hergebruikt, recycleert apparaten; CareKit: de bouw van persoonlijke gezondheid apps; Gallery: Launch dag hoogtepunten; iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Wat is het verschil?

Smart kledingstukken kunnen grotendeels worden beperkt tot sport voor het moment, maar technologie-enabled kleding zou wel eens op het punt om veel groter publiek buiten de fitness-industrie.

Migicovsky voegde het bedrijf heeft $ 26.000.000 in de afgelopen acht maanden groeide op in een mix van durfkapitaal en schuld, op de top van zijn aanvankelijke $ 20.000.000 Kickstarter financiering in februari 2015.

We hebben zeker voorzichtig geweest dit jaar zijn we van plan onze producten, “zei Migicovsky.” We kregen dit geld, maar geld is vrij krap deze dagen.

De onrust op Pebble komt op een interessant moment in de wearables industrie. Op maandag, Apple sneed haar instap Apple Watch van $ 50 als de klanten van de tweede generatie af te wachten. Verder is wearables bedrijf Jawbone zijn voorraad gezien vallen de industrie pundits geluidsalarm.

Echter IDC, een populaire onderzoeksbureau, ziet de wereldwijde transporten van draagbare apparaten bereiken van 110 miljoen aan het eind van 2016 met 38,2 procent groei in het afgelopen jaar, waardoor bedrijven als Pebble – die een deel van het begin van de SmartWatch boom was – hoop .

We willen om voorzichtig te zijn, “vertelde Migicovsky Tech Insider op woensdag.” Pebble is in dit voor de lange termijn. We hebben een visie waarin wearables ons zal nemen in vijf tot 10 jaar, en dit wordt ons voorbereiden op voor succes.

Zijn de kleinere, berooide bedrijven een goede buy-out optie voor de grote draagbare fabrikanten zoals Samsung, Apple en modebedrijven? Vorig jaar, Misfit, werd overgenomen door; Fossil voor $ 260.000.000. Sommigen beweren dat dit gebeurde op het juiste moment. Misfit stapte in en stapte uit.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

21 maart Apple event