Waarom ik verzilveren in mijn huidige iPad Air

Oktober komt, en dat is de laatste ronde van de iPad upgrades. We weten niet zeker wat er zal worden in de volgende versie, hoewel, ik nam een ​​gooi naar het rond deze tijd vorig jaar, dus we uit te vinden in zeer korte tijd, of ik in de buurt of niet met mijn voorspellingen kwam.

; OtterBox Defender voor iPhone 6

? Kunstobject of enterprise tablet; Apple gezichten productlevenscyclus raadsel; wat goed (en slecht) met de nieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3; iPad Air 2, iPad mini 3: Waarom ik ben niet het kopen van één; Is Apple kidding ? iPads hoeven niet te grote iPhones zijn; deze website Review: Nog steeds de gouden standaard voor tablets

Zie hier een patroon? Er zijn steeds meer iPads op de secundaire markt en dus de waarde van het huidige model afgeschreven steeds tegelijkertijd elk jaar.

Toen ik hoorde net voordat ik vertrok op mijn vakantie naar Mexico vorige week dat Apple zou gaan om een ​​iPad evenement op de 16e heb, heb ik meteen aangemeld bij Amazon Trade-In en zet mijn iPad Air 128GB voor contant geld. Ze boden me een koele $ 407.

Gazelle en een paar andere bedrijven hetzelfde doen, maar ik vind dat Amazon is meestal de beste manier om te gaan, omdat hun aanbod meer geneigd zijn genereus te zijn en ik breng veel geld met hen als een Prime klant toch, dus het doesn ‘t veel voor me dat het voor slaan krediet.

Als je hebt besloten dat je zou gaan om hetzelfde te doen vandaag, ervan uitgaande dat uw toestel in de ongerepte, “als nieuw” staat, zou je $ 361 te krijgen. Dus in de loop van een week, direct na het bekend werd een nieuwe versie zou worden aangekondigd, de waarde van een gebruikte iPad Air afgeschreven $ 47.

Dat is een hoop van het deeg.

Mijn toestel heeft natuurlijk altijd in een OtterBox of een andere heavy-duty beschermhoes, dus het is perfect. Ik heb de originele verpakking, kabel en oplader gehouden, dus ik verwacht dat Amazon me de volle $ 407 zal geven. Ik stuurde het af via UPS vandaag.

Ik ben officieel iPad-gratis, in ieder geval tijdelijk. Mijn Surface 2 en Surface Pro zal me moeten houden dan voor een beetje, en mijn iPhone 6 kan de app kloof te dichten.

Houd in gedachten dat de iPad Air 128GB Wi-Fi was $ 799,00 gloednieuw, dus zelfs met mijn $ 407,00 store credit aanbod van Amazon, dat is een netto verlies van $ 392,00, of het equivalent van het huren van een iPad op $ 32,66 per maand in de loop van een jaar.

Het klinkt nootachtig, maar ik doe dit elk jaar. Waarom? Want het is beter dan het apparaat steeds absoluut waardeloos voor de huidige generatie apps binnen 2 of 3 jaar als ik om het te houden.

Vorig jaar heb ik ingeruild mijn iPad 4e generatie 64GB voor $ 387,50. En het jaar daarvoor, kreeg ik $ 575,00 voor mijn 3rd Generation 64GB.

Zie hier een patroon? Er zijn steeds meer iPads op de secundaire markt en dus de waarde van het huidige model afgeschreven steeds tegelijkertijd elk jaar.

Ik heb eigenlijk overwegen om de huidige iPad Air en gaf het aan mijn vrouw, maar ze afgewezen mijn vooruitgang, liever haar Windows Phone en haar touchscreen laptop.

Waarom niet mijn iPads te houden voor zo lang mogelijk? Zeker, veel mensen die te doen. Ze overhandigen hen naar hun kinderen, misschien hebben ze niet de nieuwste en beste spullen nodig hebben. Maar ik ben een technologie schrijver en ik nodig om gelijke tred te houden met deze troep, en ik kan gemakkelijk deel uitmaken van de prijs van een nieuwe met een paar artikelen over accessoires en dergelijke.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Toch, het is niet alleen het bijhouden van de nieuwste en beste. Ik kocht de iPad Air, maar ik heb niet … hou van het ding.

Ik gebruikte het veel, zeker. Ik gebruikte het elke dag. Ik speelde spelletjes op het constant. Maar het leek me dan de basis vormfactor veranderingen en de gebruikelijke processor rev, de iPad Air was niet een enorme verbetering ten opzichte van de iPad 4e generatie.

We hebben niet een fundamentele weergave verbetering ten opzichte van de 4e generatie met de iPad Air te krijgen. We hadden niet magnetische inductie opladen krijgen. We hadden niet Touch ID krijgen. En eerlijk gezegd het stereo-geluid op de iPad nog steeds soort van beten in vergelijking met sommige van zijn concurrenten.

Nu, als je twee generaties, misschien drie generaties, totdat u een upgrade gewacht, u zou kunnen hebben een groot verschil opgemerkt. Maar voor degenen onder ons gekken die moeten het nieuwste model elk jaar, de iPad Air was een beetje een afknapper.

Hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag leven, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

Tuurlijk, je zou kunnen zeggen de verschuiving naar een 64-bit CPU en een discrete motion sensor processor is een big deal, maar ik eigenlijk nog niet tastbare voordelen van 64-bit verwerking opgemerkt, met name zakelijke applicaties, zoals Microsoft Office of Apple iWork .

Er waren slechts een paar games die ik gespeeld in de loop van vorig jaar dat ik kon hebben gezegd dat ze fundamenteel beter dan op het vorige apparaat werkte. Misschien hadden ze grafische verbeteringen Ik was niet in staat om side-by-side te onderzoeken met het oude model.

Dus misschien ben ik wel een beetje sleets.

Je zou ook kunnen argumenteren hoe veel dunner en lichter het apparaat was ten opzichte van eerdere versies. Dat is prima en goed, totdat je gooit het in een OtterBox dat een extra pond gewicht draagt, om het te beschermen tegen beschadiging, gezien hoe kwetsbaar een apparaat is.

Weet je wat ik echt wil in het nieuwe model? Anders dan niet het maken van het uit eierschalen en chips, zodat ik niet hoeft te pantserplaten op te zetten? Naast het toevoegen van inductief opladen en Touch ID?

Een veel groter scherm, zoals de geruchten iPad Pro wordt verondersteld te hebben.

Ik word ouder, ik heb net progressieve lenzen en ik ben moe van het kijken naar kleine schermen met kleine lettertypen. Ik wil 4K-resolutie met een actieve stylus, dus ik kan hyper-realistische schilderijen van mijn poedels te trekken en eigenlijk iets in de Kindle-app lezen zonder loensen.

Vroeger dacht ik dat het genoeg was, en ik was echt onder de indruk wanneer de iPad 3 naar buiten kwam, maar 9,7 “en 2560 pixels breed bij 267ppi is het niet meer knippen. Mijn bril recept ging gewoon meer dan 2 dioptrie. Ik wil dan 400ppi op een 13 “scherm. Is dat te veel gevraagd?

Tank, ik moet business intelligence dashboards! VEEL DASHBOARDS!

Hoewel het niet een harde eis, wat ik zou willen zien van Apple is een heterogene multi-core SoC met behulp big.LITTLE ARM-architectuur, zodat het apparaat spaart batterij voor apps die niet alle pk’s nodig hebben, dus kunnen we dichter bij komen 20 uur levensduur van de batterij uit de tablet.

Natuurlijk, in plaats daarvan zullen we waarschijnlijk nog wat opgevoerde versie van de A8 met enkele GPU beter dan wat de iPhone 6 toepassingen, dus ik betwijfel het.

En ik zou graag wat meer RAM-geheugen, dan kunt u. 2GB zou niet slecht zijn, het zou de 1GB aan de Air verslaan, maar 4GB zou zo, zo veel beter. Ik bedoel, hoeveel keer heb je een app op iOS neergestort als gevolg van een tekort op de bron?

Ach ja. Ik heb tenminste wat meer geld uitgeven nu voor wat komt volgende.

Hebt u geïncasseerd in uw iPad nog, in de hoop beter het nieuwe model zal zijn? Praat terug en laat me weten.

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

De laatste iPads