Waarom ik kocht een Samsung Chromebook

Het is geen geheim dat ik Chromebooks uiterst nuttig laptops. Ik heb tot die conclusie te komen van hen daadwerkelijk te gebruiken, en de meeste van hen op de markt op dat. Dat alles hands-on gebruik leidde tot mijn het raken van de One-Click-knop op Amazon om de Samsung Chromebook kopen voor $ 249.

Chromebooks: Sluipen in een huis in de buurt van u, Chromebook Pixel met Windows 8 op afstand (video); Acer C7 Chromebook: 4 GB RAM, 6 uur batterij, 320GB harde schijf (hands on); Chromebook Pixel: Run Ubuntu samen met Chrome OS, Chromebook Pixel handen op (foto’s); De Chromebook Pixel kostte me een hoop geld, MacBook Pro (Retina-display) vs. Chromebook Pixel op video; Chromebook Pixel: 5 tips en tricks (waaronder pinch to zoom); Nieuwe Samsung Chromebook en Samsung Series 5 550 head-to-head, nieuwe Samsung Chromebook: ARM processor en $ 249, Samsung Chromebook 3G glipt uit voor $ 330; Samsung Series 5 550 Chromebook: All in na een week; 11 goede Chrome web apps voor de Chromebook, Samsung Series 5 550 Chromebook Dag één; Nieuwe MacBook voor mij? Nee, een nieuwe Samsung Chromebook op de weg; De onbegrepen Chromebook: Waarom paar get it

Het is het einde van de maand en dat betekent inpakken testen laptops terug te sturen naar de bedrijven die ze ter beoordeling verzonden. Deze maand is het rendement zijn de HP Pavilion 14 Chromebook, de Chromebook Pixel, en de Lenovo ThinkPad T432s.

Reviews; HP Pavilion 14 Chromebook, Chromebook Pixel; ThinkPad T431s

De HP is een mooie laptop voor de prijs zoals je kunt zien aan mijn recensie (link hierboven). De Chromebook Pixel van Google is het moeilijkst terug te sturen als ik tot de conclusie dat is een van de beste laptops die ik ooit heb gebruikt. De ThinkPad is een geweldige Windows 8 laptop, maar dat is geen verrassing, want de meeste modellen in die eerbiedwaardige productlijn zijn goed.

Elk stukje software in Chrome OS, en elk hardware component in de Chromebook, is geoptimaliseerd om het gebruik van de Chrome-browser van de beste ervaring kan eventueel worden.

Met deze laptops ingepakt om terug te gaan waar ze vandaan komen, ik heb nog steeds mijn MacBook Pro met Retina Display (13-inch) en de; HP Envy x2. Deze twee laptops zijn uitstekend apparaten die werken prima voor mij in aanvulling op de verschillende tablets Ik ben eigenaar.

Ik vind het leuk om apparaten voor alle grote platforms, die ik nu in mijn handen, behalve voor een Chromebook. Het helpt dat ik echt graag Chromebooks en vind ze geweldig werk machines.

Ik heb een enorm voordeel ten opzichte van de meeste kopers voor een Chromebook in dat ik de meeste van hen hebben gebruikt. In tegenstelling tot de meeste Chromebook shoppers, ik weet al dat Chrome OS is een geweldig platform, dat werkt heel goed voor mij. Zoals ik al beschouwd ieder naar mijn aankoop beslissing te nemen hield ik terug naar de Samsung Chromebook komen.

Toen ik de Samsung Chromebook getest, merkte ik dat de prestaties van de ARM-gebaseerde laptop was redelijk, en de zeer draagbare vorm wedijverde met die van de MacBook Air. Dit, gecombineerd met een mooie prijs van $ 249, was alles wat ik nodig had om me aan de One-Click-knop raken om één van Amazon kopen.

Het zal hier vandaag te zijn en ik moet toegeven dat ik ben enthousiast over de aankoop. Hoewel ik er al heb gebruikt, de Samsung Chromebook biedt zo veel waarde voor de prijs die ik niet kan wachten om hier te komen.

Ik kocht de Samsung die wordt geleverd met wi-fi alleen, ook al een model met 3G niet dat er veel meer kosten. Terwijl ik ben gekomen om te waarderen met LTE in een laptop, ik ben al lang voorbij de dagen dat 3G snel genoeg is. Ik kom net gooi de iPad mini met LTE in een dunne zak op de versnelling zak voor 24 uur hotspot recht moet ik het nodig heb.

Ik moet toegeven dat ik was de verleiding om een ​​Chromebook Pixel te kopen, maar ik kon niet deel met het grote geld dat zou vereisen. De Pixel is een zoete laptop, maar als het er op aan komt kan ik alles doen op de Samsung Chromebook voor duizend dollar minder. Het is niet alsof ik heb een tekort aan snufjes, hoe dan ook.

Ik hou van het bezit en het gebruik van Chromebooks en dit is een van de beste voor de prijs voor zover ik mij betreft.

Chromebook dekking

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld