Startup speelgoedmaker wijzerplaten up internet telefoon systeem om geloofwaardigheid op te bouwen

Net als de meeste startups, GiGGo Toys streeft groter dan de werkelijke grootte te zien: het is een perceptie ding dat vertrouwen van de klant inspireert.

Dus als “Chief Toy Officer” Diana Brobmann begon het bedrijf op Long Island in New York ongeveer een jaar geleden, werd ze geconfronteerd met een keuze: betaal een professionele telefoon receptionist $ 45.000 tot $ 50.000 inkomende telefoongesprekken te beheren of te investeren in een zakelijke telefoon systeem dat gebruikt een “virtuele receptionist” zodat ze niet worden gemist.

Brobmann koos voor het laatste, in de vorm van Ooma Office, een oplossing voor kleine bedrijven die een compact stuk hardware (hieronder afgebeeld) combineert die wordt aangesloten op een Internet-router met een high-speed bandbreedte verbinding en stuurt een reeks van draadloze telefoons jacks die fungeren als de telefoonlijnen.

De starter versie van de kit is geprijsd rond de $ 249, inclusief een basisstation en twee Linx aansluitingen die ondersteunen tot drie telefoonlijnen, je kunt elke basis uit te breiden tot vijf toestellen door het kopen van extra Linx apparaten. Elk systeem ondersteunt ook tot 15 virtuele uitbreidingen (voor het doorsturen naar externe nummers).

De Ooma hardware werkt in combinatie met een cloud service (vanaf $ 19,98 per maand voor één gebruiker en lijn) die het mogelijk maakt uw bedrijf om functies en uit te schakelen. (De kosten buiten dat is $ 9,99 per gebruiker en $ 9,99 per telefoonlijn.) Hier zijn enkele van de functies

GiGGo gekozen voor veel van deze functies. “We wilden overkomen als een gevestigd bedrijf,” zei Brobmann. “We hebben in de plaats een veel functionaliteit dat hielp ons spelen met de grote jongens.

GiGGo verkoopt ride-on speelgoed waaronder Motortycle en L’il Skootah, en het zag investeren in een systeem zoals Ooma als cruciaal voor overtuigende retailers zoals Toys “R” Us en Target dat het speelgoed maker betekent business. Naast het creëren van de indruk van een verenigd bedrijf (ongeacht waar iemand zich bevindt), de Ooma Office set-up geëlimineerd behoefte GiGGo om te investeren in een third-party conference call service, Brobmann gezegd, en het was ook in staat om de automatische stem die binnenkomende gesprekken beantwoordt om te spelen in de branding. Het bedrijf ondersteunt ongeveer vier mensen in haar centrale kantoor, de rest van de ongeveer 15-koppig team zijn op afstand.

Brobmann benadrukte ook het gebruiksgemak Ooma Bureau: haar team was in staat om snel in te stellen met minimale ondersteuning.

Ooma bestaat al sinds 2004, en het begon het verstrekken van cloud-gebaseerde telefoondiensten voor thuisgebruikers en consumenten. Zijn kleine-business opties zijn meer recent, maar het bedrijf heeft al gesneden uit online retail partnerships met Amazon, Best Buy, Costco en Staples.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Onbeperkt lange afstand en telefoongesprekken in de Verenigde Staten of Canada, voicemail en voicemail opties e-mail, Call overbrengen; De mogelijkheid om ring groepen te maken (om ervoor te zorgen dat een gesprek wordt opgenomen of rollen om iemand); conferentie bruggen; Gepersonaliseerde wachtmuziek , doorschakelen, ondersteuning voor het bevestigen van een faxapparaat (of voor het gebruik van een elektronische fax service)

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen