Salesforce raakt 1,5 miljoen ontwikkelaar mark, vereenvoudigt de documentatie

Salesforce op donderdag zei dat het 1,5 miljoen ontwikkelaars en een site om de totale middelen en community features op verschillende platforms zoals Force.com, Heroku en ExactTarget gelanceerd.

Via overnames, Salesforce geliquideerd met diverse ontwikkelaars die werken aan wat vroeger afzonderlijke producten. Maar de lancering van Salesforce1 betekende dat de ontwikkelaars steeds moest werken op verschillende platforms.

Als gevolg daarvan, lanceerde het bedrijf Salesforce-ontwikkelaars, die tot doel heeft om het gemakkelijker maken om documentatie, peer-hulp, en andere middelen te vinden. De site landt vlak voor Salesforce ontwikkelaar week waar de onderneming execs up zal een ontmoeting met 65 ontwikkelaar groepen over de hele wereld voor het coderen van uitdagingen, onderwijs en netwerken.

Hier is een blik op Salesforce’s ontwikkelaar telling in de afgelopen jaren

“Ontwikkelaars zijn gesteld door hun bedrijven en organisaties om cross-platform applicaties te bouwen en ze moeten een ge├»ntegreerde ervaring en technische inhoud,” zei Quinton Wall, directeur van technisch platform marketing bij Salesforce.

Het andere doel van Salesforce ontwikkelaars was om mobiele app documentatie gemakkelijk de oppervlakte. Daarnaast Salesforce herbouwd community-profielen, zodat de gemeenschap blijft strak.

“Developer Relations is van fundamenteel belang. Zoals we hebben gezien in de afgelopen jaren, ontwikkelaars zijn de nieuwe kingmakers”, aldus Wall.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Dreamforce 2012: 800.000 ontwikkelaars; Dreamforce 2013: 1.000.000; Vandaag: 1,5 miljoen

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie