Panel: Social big data analytics blijkt moeilijk binnen de onderneming

SAN FRANCISCO – Zaken is altijd sociale geweest, en dit is niet iets nieuws. Het verschil met social media is dat we deze sociale relaties in de manier waarop de computer kan begrijpen kan coderen, aldus Marie Wallace, een social analytics strateeg bij IBM.

: IBM VP: Big data, analyses geven manier om ‘sociale economie’

Tijdens een paneldiscussie over sociale big data analytics (in het bijzonder, de huidige uitdagingen en toekomstige mogelijkheden), Wallace legde uit dat de verbinding tussen big data en sociale maedia analytics is niet over het feit dat naar binnen gericht.

Het andere aspect van deze is als we willen echt benutten social media, ik denk dat het echt belangrijk dat we integreren in de structuur van het bedrijf, “zei Wallace.

Joe Davy, oprichter en chief product officer bij EvoApp, poneerde dat de ‘heilige graal’ vraag voor veel bedrijven is hoe doen we het verkeer en statistieken die belangrijk zijn voor ons en concluderen patronen in dat de inhoud van het sociale web.

Kortom, hoe kunnen we de relatie tussen sociale en een bepaald bedrijf te begrijpen?

Davy zei dat in termen van de lijn van het bedrijfsleven, de meerderheid van de klanten dat zijn bedrijf samenwerkt met zijn in de marketing en verkoop wereld.

Ze zijn specifiek op zoek naar zeer eenvoudige dingen rond brand management, waar ze gewoon proberen om te begrijpen wie is praten over hun merk en die spreekt over concurrenten, “zegt Davy.

Marketingorganisaties veranderen de manier waarop ze communiceren met klanten, betoogde Doug Jones, vice president business development bij Badgeville, daarbij verwijzend naar dat Facebook, mits aan alle van ons met “een enorme platform om te spreken van de manier waarop we het zien.”

De echte business impact is eigenlijk heel tastbaar, “zei Jones, uit te leggen dat” de angst eigenlijk een groot deel van de oorspronkelijke opname “als zakelijke leiders wilden ervoor zorgen dat ze had betrekking op alle bases en zorgen van klanten om elke vorm van verzet of soortgelijke negatieve voorkomen gecreëerd antwoorden online.

Davy wees erop dat er een theorie rondzweven onder marketing specialisten die als ze gewoon het aantal te verhogen van vermeldt zij online Garner, dat ze meer van wat ze verkopen zullen verkopen.

Maar dat is niet altijd het geval hoeft.

HP’s Project Voyager winsten snelheid met zelfvoorzienend servers, IBM, Tulip partner op de grootste datacenter van India; Wat zou u voor een $ 1200000000 datacenter doen; Weekend Watcher: Lokale TEDx evenementen – van Berkeley ‘Inspirerende innovatie, Google en de hardware droom:? Kan het vastleggen van de wow-factor?

Wallace betoogde dat veel “bedrijven worstelen op dit moment.” Terwijl de marketing afdelingen zou kunnen zijn in de voorhoede van social media analytics, andere afdelingen, zoals CRM, proberen te krijgen in deze.

Het is onduidelijk hoe geld te verdienen met social media analytics voor de meeste afdelingen, “Wallace erkend.

In een reactie op een van de interessante dingen als bedrijven proberen om een ​​nieuw sociaal platform binnen de onderneming te installeren, Wallace maakte een interessante vergelijking tussen deze ondernemingen en het voeden van een hongerig kind.

Je bent er voeding voor 18 tot 24 maanden voordat hij leert om te spreken “, zegt Wallace:” Wat we proberen te doen is het kind om op te groeien sneller.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Net als de meeste andere deskundigen en specialisten gericht op het bouwen van oplossingen voor big data, de panelleden overeengekomen dat het uitzoeken hoe big data aan het werk te zetten is een stuk complexer dan alleen het analyseren van wat er op Twitter.

We zijn echt in de voorhoede van wat hier gebeurt “, zegt Ed Elze van IBM’s jStart Team.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs