Panel: Het toepassen van digitale marketing tools betekent herdenken verticals helemaal

SALT LAKE CITY – Als er een les te leren voordat u verder gaat met elke digitale marketing strategie, is het waarschijnlijk dat je niet zomaar kunt nemen oude marketing strategieën en neem aan dat ze zal werken voor elk apparaat.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen ze niet.

Op basis van de opmerkingen van een handvol van marketing executives tijdens een panel op de top van Adobe op dinsdagmiddag, het algemene idee is dat je moet beginnen vanaf nul.

In eerste instantie, dat klinkt misschien frustrerend, dat is de reden waarom tal van C-level executives zijn waarschijnlijk terughoudend zijn (zo niet geheel tegen) omarmen digitale marketing technieken, net zoals ze in het gezicht van BYOD en de consumerization van IT zijn geweest.

Richtinggevend voor de digitale marketing revolutie is misschien wel de detailhandel.

De verkoop is wat de activiteit drijft, “zei Cooperstein.” De innovatie is niet alleen afkomstig van het doen van dingen die de oude manier in een digitale context, maar wat digitale doet aan het bedrijf dat u bent in recreëren.

David Cooperstein, vice-president en de praktijk leider voor het afdekken van marketing leiderschap bij Forrester Research, voerde aan dat de directe consument bedrijven digitale marketing hebben omarmd meer enthousiasme in vergelijking met de B2B-sector.

Hij legde uit dat B2B-klanten weten dat digitaal is belangrijk, maar niet kijken naar digitale marketing als zomaar een advertentie online, maar het versterken van wat een verkoper brengt naar de tafel, zoals het gebruik van iPads tijdens demonstraties.

Joe Megibow, senior vice president en general manager van de omni-channel en e-commerce bij American Eagle Outfitters, beweerde dat de kleding retailer is “zeer operationeel data-driven, in het algemeen” voor alles, van ontwerp tot productie,. Maar hij gaf toe dat de uitdaging voor de detailhandel is te begrijpen dat de consument een heel andere kijk op hoe ze omgaan met merken;. Volgens Megibow, consumenten zien in principe online winkelen en brick-and-mortieren als dezelfde onderneming, hetzelfde merk. Hij stelde voor bedrijven nog steeds fret dat deze twee kanalen zijn tegenstrijdig;. Gooi de mobiele in de mix en het wordt moeilijker voor het bedrijf om te onderscheiden wat de klant denken en doen;. “Uiteindelijk moet ik niet schelen als ze online of in kopen de winkel, “zei Megibow.

Maar de invloed van digitale technologie gaat dieper, die Megibow gezinspeeld was te zien in de manier waarop bepaalde retailers veranderen de manier waarop ze verkopen producten. Hij legde uit dat het niet genoeg om alleen maar te proberen om een ​​website te ontwerpen als men een winkel als een “glossy brochure van het DNA van hun merk” met bepaalde producten in de voorhoede zou ontwerpen.

Maar de tablet, was echter een game changer, aldus Reynolds – zozeer zelfs dat hij zei dat het gestimuleerd belang in de gehele organisatie op maat inhoud aan wat de lezer wil.

Cooperstein stemde, daarbij verwijzend naar Gilt en MyHabit als voorbeelden van bedrijven die veranderen de manier waarop ze rijden mensen om een ​​aankoop;. Wijzend naar de opkomst van online flash sales, Cooperstein grinnikte ze “je beginnen kwijlen om 11:45 ET;. De verkoop is wat de activiteit drijft “, zei Cooperstein. “De innovatie is niet alleen afkomstig van het doen van dingen die de oude manier in een digitale context, maar wat digitale doet aan het bedrijf dat u bent in herscheppen;. Terwijl de detailhandel wordt mogelijk maken sneller vooruitgang met deze trends, zijn er tal van verticals standhouden. ; een kanaal die met name bekend is bestand tegen verandering in de afgelopen tien jaar te zijn, is de uitgeverswereld;. Condé Nast’s vice-president van marketing analytics, Chris Reynolds, verdedigde dat de eerbiedwaardige uitgeverij een drukkerij voor de laatste 100 jaar is geweest .

Adobe kranen consument social media trends voor Marketing Cloud revamp; Adobe CEO: GMO’s kunnen beter voorspellen van de toekomst van het bedrijfsleven dan finance tegenhangers; De veranderende rol van de chief digital officer, en die eigenaar is van wat: marketing of IT?

Hij stapte uit de buurt van een verwijzing naar ‘verzet’ tegen verandering, maar Reynolds merkte op dat “er is een infrastructuur waar we gebouwd om tijdschriften te creëren;. De reguliere internet was een vreemd concept voor veel redacteuren,” merkte Reynolds,. Maar de tablet, was echter een game changer, aldus Reynolds – zozeer zelfs dat hij zei dat het gestimuleerd belang in de gehele organisatie op maat inhoud aan wat de lezer wil;. Reynolds aangehaald dat een van de grootste stukken van intern onderzoek bij Condé Nast in de afgelopen twee jaar was om de “consument beslissing reis” over een aantal verschillende verticals van mode tot auto’s te volgen.

Hoewel iedereen het over big data, we zijn er gewoon nog niet, “Cooperstein klaagde.” Iedereen die ook maar een stukje kan kraken van het heeft de aandacht van de marketeer.

Hij legde uit dat begrip van de “reis” pakte bij Condé Nast, daarbij verwijzend naar dat veel van merken binnen de uitgeverij realiseerden zich dat ze nodig zijn om erachter te komen hoe om te passen in die roadmap.

Toch, gezien hoe nieuwe digitale marketing nog steeds is, zijn er tal van mogelijke valkuilen die zelfs nog moeten worden ontdekt en opgelost.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Big data, bijvoorbeeld, wordt vaak aangeprezen deze dagen als gouden ticket naar het verbeteren van bottom lines. Afgezien van het feit dat big data moet worden ontgonnen en geanalyseerd voordat er besluiten kunnen worden genomen, Cooperstein stelde er niet genoeg voldoende gegevens nog, vooral als het gaat om gedrag en algoritmen van de consument.

Hoewel iedereen het over big data, we zijn er gewoon nog niet, “Cooperstein klaagde.” Iedereen die ook maar een stukje kan kraken van het heeft de aandacht van de marketeer.

 van de Adobe Summit 2013 op de website

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek